Denizli’de müdür ve yardımcısı sınıfları boyadı – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Denizli’de müdür ve yardımcısı sınıfları boyadı

Denizli’de müdür ve yardımcısı sınıfları boyadı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Ağustos 2017 Cumartesi - 09:44Güncelleme: 26 Ağustos 2017 Cumartesi - 09:44
Denizli’de müdür ve yardımcısı sınıfları boyadı

Denizli’nin Çivril İlçesi’ndeki Özdemirci İlkokulu’nda görev yapan müdür ve müdür yardımcısı, sınıfları kendi elleriyle boyayıp, yeni eğitim-öğretim yılına hazırlıyorlar.

Yeni eğitim-öğretim yılı için geri sayım devam ederken, okullarda da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Bu eğitim kurumlarından birisi de Çivril’in Özdemirci Mahallesi’ndeki ilkokul. 150 öğrencinin eğitim-öğretim gördüğü okulda görev yapan müdür Haydar Çetinel ve müdür yardımcısı Nebi Evliya, ellerine fırçayı alıp 4 sınıfı boyadı.

Çivril ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıkta bulunan okulu iki yılda bir boyadıklarını belirten Çetinel, “Okula 11 yıl önce sınıf öğretmeni olarak atandım. 8 yıldır da müdürüm. Müdür olduktan sonra okulu kendim boyadım. 6 yıl önce müdür yardımcısı olarak atanan Nebi beyle birlikte yaz tatillerinde okulun sınıf ve öğretmenler odasını kendimiz boyuyoruz. Bu arada anasınıfının tabanları çok eskimişti. Geçen yıl ana sınıfının laminatlarını yardımcım Nebi Bey’le birlikte yeniledik. Öğretmenler odamız yoktu, geçen yaz boşta olan sınıfın birini komple elden geçirerek öğretmeler odası yaptık. İçine mutfak yaptık. Bilgisayar ve televizyon kurduk” dedi

Kaynak: Yeşilçivrilgazetesi.com