Mesleki eğitim öğrencileri sergi açtı – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Mesleki eğitim öğrencileri sergi açtı

Mesleki eğitim öğrencileri sergi açtı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Aralık 2023 Cumartesi - 11:40Güncelleme: 2 Aralık 2023 Cumartesi - 11:43
Mesleki eğitim öğrencileri sergi açtı

Denizli’deki mesleki okullara devam eden öğrenciler, çalışmalarını “Cumhuriyetimizin 100.Yılında Mesleki Eğitim Etkinlikleri Sergisi” ile beğeniye sundu.

Cumhuriyet’in 100.Yılında Mesleki Eğitim Etkinlikleri Sergisi, Denizli Ticaret Odası (DTO) önünde açıldı. Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan, DTO Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yrd. Serhat Akbulut, eğitimciler ve öğrenciler katıldı.

Sergide, Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde eğitim öğretim veren 16 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Mesleki Eğitim Merkezinden 102 öğrencinin çalışmaları yer aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Çalışkan, törende yaptığı konuşmada, "Mesleki ve Teknik Eğitim alanında 55 okulumuzda, 36 alan ve dalda 26 bin öğrencimiz eğitim öğretim faaliyetlerine devam ediyor. Türkiye’de parmakla gösterilebilecek iller arasında eğitim faaliyetlerimize devam ediyoruz. Mesleki eğitimin gelişmesindeki en büyük destekçilerimiz Büyükşehir Belediyemiz, Denizli Ticaret Odamız, Denizli Sanayi Odamız, Organize Sanayi Bölgelerimiz, tüm sektör ve paydaşlarımızdır. İlimiz eğitimine yaptıkları desteklerinden dolayı tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.