Denizli’de KPSS’ye 14 bin kişi girecek – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Denizli’de KPSS’ye 14 bin kişi...

Denizli’de KPSS’ye 14 bin kişi girecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Ekim 2018 Çarşamba - 11:31Güncelleme: 3 Ekim 2018 Çarşamba - 11:31
Denizli’de KPSS’ye  14 bin kişi girecek

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 7 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek. Ortaöğretim oturumu Denizli’de 37 binada gerçekleştirilecek ve yaklaşık 14 bin kişi katılacak.

ÖSYM Denizli İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 7 Ekim Pazar günü yapılacak KPSS ortaöğretim oturumu ile ilgili hazırlıklar ve önlemler ele alındı. Kurul, sınava girecek adayların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için bir dizi önlem aldı.

BUNLARA DİKKAT!

Buna göre adaylar, güncel fotoğraflı ve soğuk damgalı mevcut nüfus cüzdanları, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartları, geçerlilik süresi dolmamış pasaportları veya geçici kimlik belgesi/kimlik kartı talep belgesi ile sınava girebilecek.

Sınava girecek adayların herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları için sınava giriş belgelerinde yazılı açıklamaları dikkatlice okumaları, sınava giriş kurallara uygun şekilde binalara gelmeleri, sınav görevlilerinin de görevlendirme belgesindeki açıklamalara uygun olarak hareket etmeleri uyarısında bulunuldu. Binalarda emanet alınmasının söz konusu olmadığı da belirtildi.

SAAT 10.00’DA KAPILAR KAPATILACAK

Adayların sınav binalarına alınma işlemi saat 10.00’da sona erecektir.Bu saatten sonra gelenler binalara alınmayacak.

NÜFUSTA SINAV MESAİSİ

7 Ekim 2018 Pazar günü Denizli İl Nüfus Müdürlüğü kimliğini kaybeden veya unutan adaylara yardımcı olmak için 07.00-10.00 saatleri arasında açık olacak. Nüfus müdürlüklerinden geçici kimlik belgesi alabilmek için adayların yanlarında iki fotoğraf ve 2018-KPSS ortaöğretim sınava giriş belgesini bulundurmaları gerektiği bildirildi.

OTOBÜSLER ÜCRETSİZ

Bu arada sınava katılacak adaylar ile sınav görevlilerinin sınav giriş belgelerini göstermeleri halinde büyükşehir belediyesi otobüslerinden ücretsiz olarak yararlanabilecek.