İşte tatil kararı alınan ilçeler – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. İşte tatil kararı alınan ilçeler

İşte tatil kararı alınan ilçeler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Şubat 2023 Pazar - 20:57Güncelleme: 5 Şubat 2023 Pazar - 21:32
İşte tatil kararı alınan ilçeler

Denizli’de kar yağışının yoğun görüldüğü ilçelerde, başta ulaşım olmak üzere günlük hayatın olumsuz etkilenmesi nedeniyle okullar yarın (pazartesi) tatil edildi.

Eğitim öğretimde ikinci dönemin başlayacağı yarın, olumsuz hava koşulları tatil kararları alınmasına yol açtı. Bazı ilçelerde engelli ve hamile personellerin de idari izinli sayılacağı duyuruldu. İşte okulların tatil edildiği ilçeler:

HONAZ

SAAT 21.12: Honaz kaymakamı Hamit Genç, tatil kararını “İlçemizde oluşan olumsuz hava şartlarından dolayı 06.02.2023 Pazartesi günü Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Resmi ve Özel tüm Eğitim kurumlarımızda eğitime 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir. Engelli ve hamile kamu çalışanlarımız idari izinli sayılacaktır” paylaşımıyla duyurdu.

ÇAL

SAAT 20.54: Çal’da da ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi. Çal Kaymakamlığı, "Çal genelinde meydana gelen kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime 6 Şubat 2023 Pazartesi bir (1) gün süre ile ara verilmiştir” paylaşımını yaptı.

Ayrıca, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

BABADAĞ

SAAT 20.04: Babadağ’da okullar tatil edildi. Denizli Milli Eğitim Müdürlüğünün açıklamasında, “Babadağ ilçemiz İlçe Hıfzıssıha Kurulu Kararıyla 06.02.2023 Pazartesi günü olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçemizdeki tüm eğitim-öğretim kurumlarında eğitime 1 gün ara verilmiştir” denildi.

ACIPAYAM

SAAT 19.54: Acıpayam Kaymakamlığı, ilçedeki olumsuz hava şartlarının insan sağlığı ve trafik güvenliği riskleri oluşturması nedeniyle yarın okulların tatil edildiğini açıkladı. Ayrıca, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayıcağı bildirildi.

BEYAĞAÇ

SAAT 19.38: Eğitime kar engelinin yaşandığı bir başka ilçe Beyağaç oldu. Beyağaç Kaymakamlığı, “İlçemizde olumsuz hava şartlarının devam etmesinin, insan sağlığı ve trafik güvenliği riskleri oluşturması nedeniyle 06.02.2023 Pazartesi günü 1 gün süreyle ilçemizdeki okullarda eğitim-öğretime ara verilmiştir” açıklamasını yaptı.

TAVAS

SAAT 19.36: Tavas kaymakamı Mutlu Köse, tatil kararını "İlçemizde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 6.2.2023 Pazartesi günü Milli Eğitim Müdürlüğğümüze bağlı temel ve orta öğretim kurumlarımızda eğitim ve öğretime 1 gün ara verilmiştir" açıklamasıyla duyurdu.

ÇAMELİ

SAAT 18.43: Çameli ilçesinde eğitime bir gün ara verilmesi kararı alındı. İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla ilçedeki tüm ilk ve orta dereceli okullar yarın (pazartesi) tatil edildi.
Öte yandan, engelli,hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.