Denizli’de eğitime kar engeli – D20Haber
09.05.2024, Perşembe
15 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Denizli’de eğitime kar engeli

Denizli’de eğitime kar engeli

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Mart 2022 Çarşamba - 21:32Güncelleme: 3 Mart 2022 Perşembe - 10:36
Denizli’de eğitime kar engeli

Denizli’de, akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışının ardından okulların tatil edilmesi haberleri de gelmeye başladı.

Meteorolojinin yoğun kar yağışı uyarısı yaptığı Denizli’de, akşam saatlerinden itibaren deyim yerindeyse tam bir karakış yaşanıyor. “Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır” sözünün bir kez daha doğrulandığı son yağışlar beraberinde tatil kararlarını da getirdi.

VALİLİKTEN İL GENELİ TATİL KARARI

Saat 21.46 Denizli Valiliği: İlimizdeki olumsuz hava şartlarının insan sağlığı ve trafik güvenliği açısından riskler oluşturabileceğinden 3 Mart Perşembe günü 1 gün süreyle tüm seviyedeki okullarda yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitime geçilmesine; tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamileler ile engelli personelimizin idari izinli sayılmasına valiliğimizce karar verilmiştir.

ÇAMELİ’DEN TATİL AÇIKLAMASI

Saat 21.41 Çameli Kaymakamlığı: İlçemizdeki olumsuz hava şartlarının devam etmesi, insan sağlığı ve trafik güvenliği riskleri oluşturması nedeniyle 3 Mart Parşambe günü 1 gün süreyle tüm okullarımızda yüz yüze eğitime ara verilerek, uzaktan eğitim öğretime devam edilmesine; engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu personellerinin idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.

ACIPAYAM’DA DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Saat 21.25 Acıpayam Kaymakamlığı: İlçe merkezi ve mahallelerimiz de bulunan devlet ve özel okullarında yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitimle devam edilmesine, ayrıca diğer kurumlara bağlı eğitim kurumlarında da yüz yüze eğitime bir gün ara verilmesine, engelli ve hamile personellerin idari izinli sayılmasına kaymakamlığımızca karar verilmiştir.

BEYAĞAÇTA TATİL KARARI

Saat 21.20 Beyağaç Kaymakamlığı: İlçemizdeki olumsuz hava şartlarının insan sağlığı ve trafik güvenliği riskleri oluşturması nedeniyle 3 Mart Parşembe günü ilçemizdeki okullarda yüz yüze eğitime ara verilmesine; engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu personellerinin idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.

İLK TATİL KARARI KALE’DEN

Kar yağışının yoğun görüldüğü, Muğla bağlantısını sağlayan karayolunun karayolunun kapandığı Kale’de okullar tatil edildi. Kale Kaymakamlığı, “oğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın (3 Mart Perşembe) tüm okullarımızda yüz yüze eğitime 1 gün ara verilmiştir. Engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu personeli de idari izinli sayılacaktır” açıklamasını yaptı.