Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan göreve başladı – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre...

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan göreve başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Ağustos 2023 Cuma - 13:13Güncelleme: 25 Ağustos 2023 Cuma - 13:18
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan göreve başladı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine bugün başlayan Emre Çalışkan, ilk mesajında eğitim-öğretimin hizmetkarı olmaktan büyük gurur duyduğunu ifade etti.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevime başladığını belirten Emre Çalışkan, “Ülkemizin ve dünyamızın gözbebeği olan Denizlimizin değerli eğitimcileri ve sevgili öğrencilerimle eğitim yolculuğuma devam etmenin heyecan ve onurunu taşıyorum” ifadelerini kullandı.

Eğitim-öğretimin sonsuzluğa uzanan, değişim ve gelişimi sahip olunan değerlerle harmanlayıp yarınları inşa eden, nesilleri kendi karakterine sahip çıkarak bilgi ve deneyimle dünya sahnesinde parlatan en temel yapı olduğunu belirten Çalışkan, şunları kaydetti:

“Bu nedenle eğitim için atılan her adım, yapılan her çalışma büyük önem taşımaktadır. Ve eğitime hizmet eden herkes çok kıymetlidir. Bu sorumluluğu taşımaktan ve eğitim-öğretimin hizmetkârı olmaktan büyük gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum.

Ege Bölgesinin kilit noktalarından biri olan, sahip olduğu tarihi geçmişiyle ve kültürel birikimiyle dünyaya ülkemizi tanıtan, ekonomik alanda ülkemizin kalbinin attığı illerin başında gelen ve güzel insanlarıyla örnek gösterilen Denizlimizde görev yapmayı şahsım adına büyük bir şans olarak addediyorum. Denizli eğitim-öğretimi, anaokulundan yükseköğretime kadar örnek gösterilen saygın bir konumdadır. Benzer kültürel birikim ve anlayış içinde olan Antalya İl Mili Eğitim Müdürlüğü görevimde edindiğim tecrübeyi Denizli eğitim ailesinin ekip ruhuyla ve eğitim vizyonuyla birleştirerek büyük başarılara imza atacağımıza gönülden inanıyorum. Ortak kaygımız evlatlarımız ve hedefimiz onların mutlu ve başarılı bireyler olarak yetişmeleridir.”