20 yıllık hayalini gerçekleştirdi, Büyükşehir Ulaşım AŞ’de şoför olarak göreve başladı – D20Haber
21.06.2024, Cuma
25 °C / 41 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. 20 yıllık hayalini gerçekleştirdi, Büyükşehir Ulaşım...

20 yıllık hayalini gerçekleştirdi, Büyükşehir Ulaşım AŞ’de şoför olarak göreve başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Mayıs 2024 Perşembe - 13:53Güncelleme: 16 Mayıs 2024 Perşembe - 14:04
20 yıllık hayalini gerçekleştirdi, Büyükşehir Ulaşım AŞ’de şoför olarak göreve başladı

Denizli’de yaşayan 41 yaşındaki Turcan Atsız, gerekli testleri geçmesinin ardından Büyükşehir Ulaşım AŞ’deki görevine başladı. Atsız’ı sürücü koltuğunda gören kadınlar ise büyük mutluluk duydu.

Denizli’de yaşayan 41 yaşındaki 4 çocuk, 2 torun sahibi Turcan Atsız, 20 yıllık ağır vasıta ve uzun yol şoförlüğünün ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ’ye başvurdu. Başvurusu değerlendirilmesinin ardından sürüş testini de geçen Atsız, 500 numaralı Yenişehir hattında direksiyon sallamaya başladı.

 

Çocuk yaşlardan itibaren şoförlüğe meraklı olduğunu ve bu nedenle genç yaşlarda mesleğe başladığını belirten Atsız, yaklaşık 20 yıldır araç kullandığını belirterek, servis şoförlüğü yaptığını, tır kamyon gibi ağır vasıta ve uzun yol şoförlüğünde bulunduğunu anlattı.

Atsız, en büyük hayali olan belediye otobüs şoförlüğünü gerçekleştirmenin sevincini yaşadığını söyledi. Kadınlara da seslenerek belediye otobüs şoförlüğü yapabileceklerini tavsiye eden Atsız, “Cesareti olan kadınlarımızı bekliyorum. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu’ndan Allah razı olsun, sağ olsun beni destekledi. Şu an görevimin başındayım” ifadelerini kullandı.

Haberin DevamıReklam




Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ’nin yeni genel müdürü Mithat Tüzüner ise, seferine yeni başlayan Atsız’ı tebrik ederek başarılar diledi. Amaçlarının Denizli’de güvenli ve konforlu ulaşımı sağlamak olduğunu, bunun için çalışmalara hemen başladıklarını kaydeden Tüzüner, Atsız’ın tecrübeli ve yetenekli bir sürücü olduğunu, yaptıkları değerlendirme ve testlerden de başarıyla geçtiğini kaydetti. Herkesin gönül rahatlığı ile Atsız’ın kullandığı otobüse binebileceğini belirten Tüzüner, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun Ulaşım AŞ’de kadın sürücülerin çoğalmasını istediğini ve bu konuda kendilerine büyük destek verdiğini belirterek, kriterlere uyan kadın şoför adaylarını beklediklerini söyledi.