Pınarkent’te kilit parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı – D20Haber
12.05.2025, Pazartesi
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pınarkent’te kilit parke taşı döşeme çalışmaları...

Pınarkent’te kilit parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Ekim 2020 Salı - 15:59Güncelleme: 13 Ekim 2020 Salı - 15:59
Pınarkent’te kilit parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı

Pamukkale Belediyesince, Pınarkent Mahallesi’nde bir süre önce başlatılan yolların kilit parke taşıyla kaplanması çalışması tamamlandı.

Pamukkale Belediyesinin Pınarkent Mahallesi’ndeki çalışmasında, 5 bin 500 metrekare alana beton kilit parke döşendi. Ekipler, çalışmaların yapıldığı mahallelerde, çevredeki kaldırım ve park bakımlarını da gerçekleştirdi.

Pınarkent’te yaşayan Ayhan Moran, verilen hizmetten dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Mahallemizde toz olayı çok oluyordu. Bu sorunumuzu önce muhtarımıza, ardından Avni Başkanımıza ilettik. Avni Başkanımız bu sorunumuzla bire bir ilgilendi ve mahallemizin kilit parke sorununu çözdü. Daha önce yolarımız toz topraktı ve yoldan geçen araçların oluşturduğu toz hep evlerimize giriyordu. Ama yapılan bu çalışmalarla sorunumuz giderilmiş oldu. Ayağımıza kadar gelen hizmetlerden dolayı Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Avni Örki ve ekibine teşekkür ederiz” dedi.

Haberin DevamıReklam




“TEK AMACIMIZ HALKIMIZIN MUTLULUĞU”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, daha güzel bir Pamukkale için her alanda çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “23 mahallemizde yapılan yaklaşık 200 bin metrekarelik beton kilit parke taşı döşeme işlemimiz aralıksız devam ediyor. Şimdiye kadar 8 mahallemizin kilit parke taşı sorununu çözdük. Kademeli olarak yapılan bu hizmetimizle Pamukkale ilçemizin kilit parke taşı olmayan her caddesini her sokağını kilit parke taşları ile kaplayacağız. Çünkü Pamukkale’nin her mahallesi bizim için çok önemli. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana daha iyi bir Pamukkale için gece gündüz demeden çalışmalarımızı her alanda sürdürüyoruz. Tek gayemiz görevimizi layıkıyla yerine getirip Pamukkale’de yaşayan insanlarımızın mutluluğunda pay sahibi olmaktır” diye konuştu.

Pamukkale Belediyesince bugüne kadar Akdere, Güzelköy, Kale, Akhan, Güzelpınar, Eldenizli ve Uzunpınar mahallelerinde kilit parke taşı döşeme çalışması yapıldı. Pamukkale Belediyesi yıl sonuna kadar 23 mahallede toplamda 200 bin metre alanda kilit beton parke taşı döşeme işi gerçekleştirmiş olacak.