Gürlesin: Engellileri önemseyen bir belediyeyiz – D20Haber
13.05.2025, Salı
14 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Gürlesin: Engellileri önemseyen bir belediyeyiz

Gürlesin: Engellileri önemseyen bir belediyeyiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Aralık 2018 Pazartesi - 15:20Güncelleme: 3 Aralık 2018 Pazartesi - 15:20
Gürlesin: Engellileri önemseyen bir belediyeyiz

Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi’nce düzenlenen kahvaltıda engelli personel, meclis üyeleri, tekerlekli basketbol takımı ve STK temsilcileriyle bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Engelli vatandaşlarımız her zaman önceliğimiz oldu. Bizler, birbirimizi anladığımız her an bir engeli daha yıkarız ve yaşamı herkes için huzurlu kılmak adına bir adım atmış oluruz düşüncesindeyiz” dedi.

Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi ve Pamukkale Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin organize ettiği kahvaltıya, Başkan Gürlesin’in yanısıra Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Adnan Kaya, Pamukkale Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Cevat Serdar, Pamukkale Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı İsmail Balaban ile Pamukkale Belediyesi engelli meclis üyeleri, Kent Konseyi Engelli Meclisi Üyeleri, Denizli Engelli Dernekleri başkanları ile temsilcileri, Büyükşehir Belediyesi Engelli Meclisi Başkanı, Kent Konseyi ve Gençlik Meclisi temsilcileri, Pamukkale Belediyesi Engelli Çalışanları, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncuları, Denizli’yi farklı branşlarda temsil eden engelli sporcular katıldı.

“ENGELLİLERİ ÖNEMSEYEN BİR BELEDİYEYİZ”

Kahvaltıda konuşan Gürlesin, sadece 3 Aralık’ta değil, hayat geçirdikleri projelerle engellileri dikkate aldıklarını ifade ederek, “Engellileri önemseyen bir belediyeyiz. Belki Türkiye’de 37 meclis üyesi içinde en fazla engelli meclis üyesi olan Pamukkale Belediyesi’dir. Onların bizlerle birlikte olması engellilerimize yönelik yaptığımız çalışmaların günden güne daha da iyiye gittiğini söyleyebilirim. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, engellilere verdiğimiz desteğin en iyi göstergesinden. Takımımızı engelli olmanın spora engel olmadığının ispatı olsun diyerek, engelli gençlerimizi hayata biraz daha bağlayabilmek, sosyal yaşantılarına destek olabilmek adına kurduk. Bu hassasiyetimizi sadece bir gün değil, her gün gösteriyoruz. Biz her işimizde samimiyiz. Pamukkale Belediyesi olarak her zaman engellilerimizin destekçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Haberin DevamıReklam




BELEDİYENİN KURSUNDA ÖĞRENİP, SATIYORLAR, EVLERİNE DESTEK OLUYORLAR

Pamukkale Belediyesi ve İŞKUR işbirliğinde gerçekleştirilen ‘Engelliler Üretiyor; Turizme Katkı Sağlıyor’ projesi ile engelli vatandaşlara yönelik dekoratif şişe, ahşap boyama, tabak boyama, seramik, polyester boyama, keçe yapımı, takı tasarım, kokulu taş gibi ürünlerin yapımı kurslarının devam ettiğini söyleyen Gürlesin, “Engellilerimiz kurslarımızda hediyelik eşya gibi güzel ürünler yapıyorlar. Bizlerde yaz aylarında Kocaçukur’daki onlar için kurduğumuz standtlarda satış yapıyorlar. Biz bize yakışanı yapıyoruz. Engellilerimize ne yaparsak yapalım yeterlidir diyemeyiz. Bu nedenle her projemizi bir öncekinden daha iyi olmasına dikkat ediyor, desteklerimizi her seferinde daha da artırarak ilerlemeye çalışıyoruz. İnşallah yeni dönemimizde desteklerimizin üzerine koyarak, daha da güzel işler, destekler yapacağız” diye konuştu.