Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği spor oyunlarının ikinci günü, halkın katılımıyla gerçekleştirilen bisiklet turuyla başladı. Hemen her yaş grubundan katılımla gerçekleşen etkinliğe katılanlar, kentin caddelerini turladı. Denizli’nin yollarında bisikletlileri görenler ise geçişlerini ilgiyle izledi.
Pamukkale Belediyesi’nin bu yıl ilkini düzenlediği spor oyunları devam ediyor. Pamukkale Spor Oyunları’nın ikinci günü bisiklet turuyla başladı. Değişik yaş gruplarından katılımla gerçekleşen bu etkinliğe katılanlar, İncilipınar Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı’ndan start aldı.
İncilipınar Caddesi’nden Demokrasi Meydanı’na çıkan bisikletliler, buradan Çamlık Bulvarı’na çıktı. Lise Caddesi’nden 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na inen bisikletliler, İstiklal Caddesi’ni geçti ve turu başladıkları noktaya ulaşarak tamamladı.