Pamukkale Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evinden çıkamayan anneannenin torunu için hazırlattığı doğum günü pastasını verilen adresi ulaştırdı.
Pamukkale Belediyesi Çağrı Merkezi, vatandaşlardan gelen taleplerin yerine getirilmesine aracılık etmeyi sürdürüyor. Bu kez 444 9 220 nolu telefonu arayan Ayten Yançeken, bugün torununun doğum günü olduğunu ve ona doğum günü pastası göndermek istediğini söyleyerek yardım istedi.
ZEYNEP SUDE ÇOK MUTLU OLDU
Pamukkale Belediyesi ekipleri, bu talebini yerine getirerek doğum günü pastasını Siteler Mahallesi’nde oturan Zeynep Sude Yılmaz’ın evine götürdü. Pastayı gören Zeynep Sude, 14. doğum gününü unutulmaz kılan ekiplere teşekkür etti. Zeynep Sude, “Hem anneanneme hem de emeği geçen Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Bu doğum günümde yalnız olmadığımızı hissetmek güzeldi. Bu doğum günümü hiç unutmayacağım” diye konuştu.
Zeynep Sude Yılmaz’ın babası Şeref Yılmaz ise, “Kızım çok mutlu oldu. Onun mutluluğunda emeği geçen herkese ve Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ederim” dedi.
Anne Sevinç Nurgül Yılmaz da “Zeynep için unutulmaz bir gün oldu. Bugün yalnız olmadığımızı hissettik” diyerek, pastayı getiren görevlilere teşekkür etti.
Dede Yusuf Yançeken de torununun doğum günü için destek veren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.
Anneanne Ayten Yançeken de Pamukkale Belediyesine teşekkür ederek, “Aklıma Pamukkale Belediyesi’nin çağrı merkezi geldi. Benim bu talebimi değerlendirip yerine getirdiler. Aylardır coronavirüs nedeniyle sokağa çıkamıyoruz. Ekipler torunum Zeynep Sude’nin mutlu olmasını sağladı. İnşallah en kısa sürede coronavirüs tehlikesi ortadan kalkar ve herkes normal hayatına döner” ifadelerini kullandı.
EVİNE GÖTÜRDÜLER
Öte yandan, Pamukkale Belediyesi Çağrı Merkezini arayan Adil Tıngır, Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu olduğunu söyleyerek, evine gidebilmek için yadım istedi. Ekipler 65 yaş üstü olan Adil Tıngır’ı hastaneden alarak Dokuzkavaklar Mahallesi’ndeki evine götürdü.
Ayrıca ekipler çağrı merkezini arayan vatandaşın başta eczane olmak üzere bir çok acil talebini yerine getirdi. Sokak hayvanlarını da unutmayan ekipler, sokaktaki dostlarımız için yem ve su takviyesi yaptı.
“HALKIMIZIN YANINDAYIZ”
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Çağrı Merkezinin 7 gün 24 saat vatandaşların hizmetinde olduğunu söyleyerek, “Coronavirüs nedeniyle zor zamanlardan geçiyoruz. Ama devletimiz tüm gücüyle halkımızın yanında. Pamukkale Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı vatandaşlarımıza sunduk. Bu çerçevede Çağrı Merkezine gelen talepleri anında yerine getiriyoruz. Bir ailemiz doğum gününde yanında olamadıkları torunlarına sürpriz yapıp doğum günü pastası iletmek istedi. Ekiplerimiz hemen gerekeni yaparak hem torunun hem de anneanne ve dedenin yüzünü güldürdü. Bu ve benzeri onlarca talep ekiplerimiz tarafından yerine getirildi. Pamukkale Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi bu zamanlarda da vatandaşlarımızın yanındayız. Koronavirüs tehlikesinin geçtiği sağlıklı günlere kavuşmayı diliyoruz. O zamana kadar siz evde kalın biz sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.