Coronavirüs dayanışması: 6 bin ücretsiz ekmek dağıtıldı – D20Haber
11.05.2025, Pazar
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ÇAL
  8. /
  9. Coronavirüs dayanışması: 6 bin ücretsiz ekmek...

Coronavirüs dayanışması: 6 bin ücretsiz ekmek dağıtıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Mayıs 2020 Pazartesi - 12:08Güncelleme: 4 Mayıs 2020 Pazartesi - 12:08
Coronavirüs dayanışması: 6 bin ücretsiz ekmek dağıtıldı

Denizli’nin Çal ilçesinde, maddi durumu iyi olan vatandaşlar, sokağa çıkma kısıtlamalarında maddi durumu kötü olan komşularına yaklaşık 6 bin ücretsiz ekmek ulaştırdı.

İlçenin Selcen Mahallesi’nde, maddi durumu iyi olan vatandaşlar, coronavirüs günlerinde komşularını unutmayarak örnek bir davranışa imza attı. Mahallede sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde, maddi durumları nedeniyle ekmek stoklayamayan vatandaşlara yardım elini uzattı.

Haberin DevamıReklam




Mahallede maddi durumu iyi olan vatandaşlar, sırayla ücretsiz ekmek dağıtımı yaptı. Ücretsiz ekmekler muhtar vasıtasıyla mahallede bulunan 236 haneye ulaştırıldı. Mahallede 3 haftadan bu yana devam eden sokağa çıkma kısıtlamalarında yaklaşık 6 bin ekmeğin dağıtıldığı belirtildi.

DENİZLİ (İHA)