Halk Eğitimi kursiyerleri sergi açtı – D20Haber
26.06.2024, Çarşamba
23 °C / 40 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ÇAL
  8. /
  9. Halk Eğitimi kursiyerleri sergi açtı

Halk Eğitimi kursiyerleri sergi açtı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Haziran 2024 Cumartesi - 08:57Güncelleme: 8 Haziran 2024 Cumartesi - 08:57
Halk Eğitimi kursiyerleri sergi açtı

Denizli'nin Çal ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen kurslara katılan kursiyerler el emeği ürünlerini açılan sergiyle beğeniye sundu.

Çal ilçesinde sanat, emek ve öğrenmenin şöleni yapıldı. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, kursiyerlerin el emeği ürünlerinin yer aldığı dönem sonu sergisini açtı. Çal Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki serginin açılışına Çal Kaymakamı Ahmet Baz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Önder Aktaş, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Denizli, kursiyerler ve aileleri katıldı.

Sergide, Halk Eğitimi Merkezi usta öğreticileri ve kursiyerlerinin emekleriyle hazırlanan el sanatları, yöresel dokuma, sepet örmeciliği, nakış, moda tasarım, deri işlemeciliği, takı tasarım, şapka, iç kıyafet, ata tohum ve yöresel gıda ürünleri beğeniye sunuldu.

Haberin DevamıReklam




Etkinlikte ayrıca anasınıfı ve ilkokullarda yürütülen akıl ve zeka oyunları, sahne sanatları, spor, el sanatları ve ekolojik tarım uygulamaları kurslarının eğitimcilerinin gerçekleştirdiği atölye çalışmaları da çocuklardan büyük ilgi gördü.

Çal Kaymakamı Ahmet Baz ve ziyaretçiler stantları tek tek ziyaret ederek, usta öğretici ve kursiyerlerden yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aldılar. Kaymakam Baz, atölye ve kursları da ziyaret edeceğini belirterek emeği geçen herkesi tebrik etti.

DENİZLİ (İHA)