Bozkurt’a küçük sanayi sitesi için start verildi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BOZKURT
  8. /
  9. Bozkurt’a küçük sanayi sitesi için start...

Bozkurt’a küçük sanayi sitesi için start verildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ocak 2020 Salı - 10:47Güncelleme: 14 Ocak 2020 Salı - 10:47
Bozkurt’a küçük sanayi sitesi için start verildi

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde küçük sanayi sitesi kurulması için çalışma başlatıldı. Belediye Başkanı Birsen Çelik, bu konuda gerekli izinlerin alındığını açıkladı.

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, esnaftan gelen küçük sanayi sitesi kurulması talepleri üzerine bir toplantı düzüeledi. Toplantıda, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aktaran Çelik, sanayi sitesi kurulması için gerekli mercilerden izinleri aldıklarını ve belediye olarak sanayi sitesinin alt yapı çalışmalarının yapılması üzerlerine düşeni yerine getireceklerini söyledi.

Sanayi sitesinin yapılabilmesi için esnafın kooperatifleşmesi gerektiğini ifade eden Çelik, “Biz, burada sizin mutluluğunuz için varız. Bizler çözüm makamıyız. İvedilikle bir kooperatif kuracağız ve bu sayede sanayi sitemizi en yakın zamanda kurup, sizlerin daha iyi şartlarda hizmet vermenizin önünü açacağız. Birlik içerisinde hareket edersek her sorunun üstesinden kolaylıkla gelebiliriz. Bugün ilk adımı hep birlikte atmış bulunuyoruz. Hepimize çok iş düşüyor. Biz üstümüze düşen tüm sorumluluğu alıyoruz” dedi.

Toplantıya, Denizli Dokumacılar Esnaf Odası Başkanı Cemal Tuna, Denizli Dokumacılar Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Şakir Katrancı, Bozkurt Esnaf Odası Başkanı Erdal Sönmez, Bozkurt Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Levent Aydemir, Skylax LTD. ŞTİ. Genel Müdürü Muhammet Aydın, Mali Müşavir Samim Caner ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.