Mimarlar Odasının 60 üyesine rozetleri takıldı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL TOPLUM
  6. /
  7. Mimarlar Odasının 60 üyesine rozetleri takıldı

Mimarlar Odasının 60 üyesine rozetleri takıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Haziran 2021 Cumartesi - 19:57Güncelleme: 19 Haziran 2021 Cumartesi - 20:12
Mimarlar Odasının 60 üyesine rozetleri takıldı

Mimarlar Odası Denizli Şubesinin geleneksel bahar kahvaltısı etkinliğinde genç üyelere rozetleri takıldı.

Mimarlar Odası Denizli Şubesi üyeleri, Pamukkale Tenis Kulübünde düzenlenen bahar kahvaltısı etkinliğinde bir araya geldi. Oda üyelerinin eş ve çocuklarıyla katıldığı etkinlikte, pandemi nedeniyle aylardır birbirlerinden uzak kalan oda üyeleri güzel bir gün geçirdi.

Bu arada, mesleğin genç isimleri de bu etkinlikte rozet taktı. Odanın 60 yeni üyesi, rozetlerini takmanın mutluluğunu yaşadı.

KONFERANS SALONU HAZIRLANIYOR

Etkinlikte çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı M.Serdar Alayont, “2020 yılının ocak ayında göreve gelmiştik. Bilindiği gibi pandemi vardı. Dolayısıyla yaptığımız ilk etkinlik diyebiliriz. Bu kadar zamandan sonra bir araya gelmek, birbirimizin yüzünü görmek hepimizi çok mutlu etti. Ayrıca aramıza yeni katılan 60 meslektaşımız rozet takacak. Bu bizim geleneksel törenimiz. Düzenlediğimiz gecede takıyorduk rozetleri ama pandemi nedeniyle bu yıl bahar kahvaltısı etkinliğiyle takıyoruz. Odamızın genç üye sayısı artıyor. 650 dolayında üyemiz var ve 40 yaşın altındaki üye sayımız 500” dedi.

Yeni hizmet binasına geçen yıl mayısta taşındıklarını anımsatan Alayont, bodrum kattaki alanı konferans salonu olarak hazırladıklarını, odanın 15. genel kurulunu bu salonda yapacaklarını sözlerine ekledi.