Denizli Barosu Genel Kurulu 10-11 Nisan’da, İlhan listesini açıkladı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL TOPLUM
  6. /
  7. Denizli Barosu Genel Kurulu 10-11 Nisan’da,...

Denizli Barosu Genel Kurulu 10-11 Nisan’da, İlhan listesini açıkladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Mart 2021 Cumartesi - 11:27Güncelleme: 21 Mart 2021 Pazar - 13:03
Denizli Barosu Genel Kurulu 10-11 Nisan’da, İlhan listesini açıkladı

Denizli Barosunun 47. Olağan Genel Kurulu, 10-11 Nisan’da yapılacak. Daha önce iki kez pandemi gerekçesiyle ertelen genel kurul öncesinde yeniden aday olan Müjdat İlhan, listesini açıkladı.

Denizli Barosunun Olağan Genel kurulu için yeni bir takvim belirlendi. Buna göre, yönetim kurulu, 47. olağan genel kurulun 10-11 Nisan’da yapılmasını kararlaştırarak Merkezefendi İlçe Seçim Kuruluna başvuruda bulundu. Seçim kurulu da Yüksek Seçim Kuruluna bildirdi.

“BAŞVURU REDDEDİLİRSE BUNDAN SONRA SEÇİM GÜVENLİĞİ KALMAZ”

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, D20HABER.COM’a belirledikleri genel kurul süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, “Yasal tüm haklarımızı kullanarak, genel kurulumuzu yapmak üzere üçüncü kez başvuruda bulunduk. Başvurumuz yine hukuka aykırı bir şekilde reddedilecek olursa, bundan sonra yapılacak herhangi bir seçimin güvenliği kalmayacaktır. İktidar partisi ve siyasi partilerin kongreleri, kurultayları yapılırken, 1.500 üyeli Denizli Barosu ve daha az üyeye sahip baroların genel kurulunu ve seçimini yaptırmamak iyi niyetli yaklaşım değildir. Denizli Barosu Yönetim Kurulu olarak, genel kurulumuzun 10-11 Nisan'da yapılması için kararımızı aldık ve hazırlıklarımızı tamamladık” dedi.

İLHAN, LİSTESİNİ AÇIKLADI

Öte yandan, Denizli Barosu Başkanlığına yeniden aday olan Müjdat İlhan, genel kurul öncesinde listesini de açıkladı. İlhan’ın yönetim kurulu listesinde Işık Erdemli Bozkurt, Jülide Keleş Yarışan, Yeşim Fenli, Emin Eren, Erhan Balaman, Gökhan Yaşar, Kerem Onur, Mehmet Gürbüz, Mustafa Yıkar ve Hasan Ozan Orpak yer aldı.

Disiplin kuruluna Adem Ata, Aykan Demirkapa, Mustafa Başün, Onur Kayhan ve Ozan Topal aday gösterildi.

Denetleme Kurulu adayları Zehra Erdoğan Cingü, Mehmet Güneş ve Şükrü Ceyhan oldu.

Türkiye Barolar Birliği (TBB) delegeliğine Atila Aydın Karakurt, İsmail Özgür ve Veli Deveciler aday gösterildi.