Çivril’de öğrencilere trafik eğitimi verilecek – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Çivril’de öğrencilere trafik eğitimi verilecek

Çivril’de öğrencilere trafik eğitimi verilecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Mart 2017 Perşembe - 15:36Güncelleme: 30 Mart 2017 Perşembe - 15:36
Çivril’de öğrencilere trafik eğitimi verilecek

Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Çivril’de, okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine trafik eğitimi verilecek.

İlçe Milli Eğitim Müdürlünden eğitimle ilgili yapılan açıklamada, Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında, ilçe genelindeki tüm okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine trafik eğitimi verileceğini ifade edildi.

Proje kapsamında, çocuklara yol ve çevresinin güvenli kullanımı, trafik kazaları, sonuçları ve sebepleri hakkında bilgiler verileceğini belirten açıklamada, “Amaç karayolu trafik güvenliğinin sağlanması yönünde okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinin trafik bilincine olan duyarlılıklarının artırılması ve toplumsal bir farkındalığın oluşturulmasıdır. Bu kapsamda Çivril'deki bütün okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinin trafik eğitimleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından planlanmış ve eğitimleri İlçemizde bulunan Özel Azim Motorlu Taşıt Sürücüler Kursu Trafik ve İlk Yardım Öğretmeni Ersoy Palaz tarafından verilecektir” denildi.