ASKOM toplantısı Denizli’de yapıldı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. ASKOM toplantısı Denizli’de yapıldı

ASKOM toplantısı Denizli’de yapıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Mayıs 2017 Perşembe - 18:08Güncelleme: 4 Mayıs 2017 Perşembe - 18:08
ASKOM toplantısı Denizli’de yapıldı

Acil ve afetlerde sağlık hizmeti sunumunun değerlendirildiği 19. Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyonu Komisyon (ASKOM) toplantısı, İl Sağlık Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde yapıldı.

Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi salonunda İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, 19. bölgede yer alan illerin acil sağlık hizmetlerinden sorumlu müdür yardımcıları, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri şube müdürleri, İl Ambulans Servisi başhekimleri, Kamu Hastane Birlikleri genel sekreterleri ve Tıbbi Hizmetler başkanları, kamu, üniversite ve özel hastanelerin acilden sorumlu başhekim yardımcıları katıldı.

Toplantıda, acil ve afetlerde sağlık hizmet sunumu değerlendirildi, verimi arttırmak amacıyla yapılması gerekenler ele alındı, işleyişte yaşanan aksaklıkların tespiti ve bunların çözümü konuşuldu, sağlık tesisleri ve iller arası hasta sevklerin koordinasyonu ile merkez ve taşra teşkilatları arasında etkin bir koordinasyon sağlanması değerlendirildi, acil sağlık hizmetleri işleyişi ile ilgili kararlar alındı. ​