PAÜ’de oryantasyon haftası – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. PAÜ’de oryantasyon haftası

PAÜ’de oryantasyon haftası

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Eylül 2018 Çarşamba - 17:18Güncelleme: 26 Eylül 2018 Çarşamba - 17:18
PAÜ’de oryantasyon haftası

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ), yeni katılan öğrencilerin uyum sürecini hızlandırmak üzere oryantasyon programı düzenlendi.

PAÜ Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (PDREM), bu dönem gelen öğrencilerin uyum sürecini desteklemek amacıyla 5 Ekim’e kadar sürecek oryantasyon programı başlattı. Program ile öğrencilere Denizli ve PAÜ Kınıklı Yerleşkesi, fakülteler, yüksekokullar ve meslek yüksekokullarındaki akademik, kültürel, sportif ve sosyal olanaklar, üniversitedeki akademik ve idari yapı ile bölümlerin, anabilim dallarının işleyişleri hakkında bilgiler veriliyor.

Oryantasyon programı bilgilendirme çalışmaları her birimde formatör öğretim üyeleri tarafından, tanıtım çalışmaları ise basılı afiş ve sosyal medya aracılığı ile gerçekleştirilirken, etkinlikler kapsamında Pamukkale Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Meydanı Açık Hava Amfisi’nde film gösterimlerinin de yapılacağı bildirildi.

Öte yandan PAÜ Hüseyin Bağ, yapılan çalışmalarla ilgili Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru ve PDREM Müdürü Doç. Dr. Hülya Şahin Baltacı’dan bilgi aldı.