19.09.2026, Cumartesi
18 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Zeki Akça ile Köşe Bucak Denizli

Zeki Akça ile Köşe Bucak Denizli

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Şubat 2026 Salı - 09:59Güncelleme: 24 Şubat 2026 Salı - 09:59
Zeki Akça ile Köşe Bucak Denizli

Fotoğraf sanatının usta ismi Zeki Akakça, uzun bir aradan sonra yazı ve fotoğraflarıyla, 15 günde bir Çarşamba günleri yayımlanacak “Köşe Bucak Denizli” ile yeniden okurlarıyla buluşuyor.

Denizli, Anadolu’nun batısındaki sanayi kenti değildir sadece. Antik kentleriyle turizmde, bereket fışkıran ovalarıyla tarımda, gölleri ve raftinge uygun suları, yürüyüş ve bisiklet rotalarıyla doğa turizminde, termal kaynaklarıyla sağlıkta, iki beyazı buluşturan dağları ve Pamukkale’si ve daha niceleriyle tek başına destinasyondur.

Bu destinasyonu, gizli kalmış güzellikleri adım adım Denizli’yi gezerek fotoğraflarıyla belgeleyen fotoğraf sanatçısı Zeki Akakça, sizleri yaşadığınız ilde görmediğiniz güzelliklerle buluşturacak.

Haberin DevamıReklam




Köşe Bucak Denizli ile “bunlar benim yaşadığım kentte mi?” diye soracağınız güzellikleri objektifinden yansıyan enstantanelerle sunacak.

Şair-yazar Bedri Rahmi Eyüboğlu’nun “Al gözüm seyreyle Denizli pazarını” dediği Denizli Destanı’nda anlattığı güzelliklerin fışkırdığı toprakların bereketini aktaracak.

Fotoğrafları ve anlatımıyla “Köşe Bucak Denizli” ilk bölümüyle yarın ve 15 günde bir Çarşamba günleri D20HABER.COM’da.