Denizli’deki Pamukkale Üniversitesinde (PAÜ) öğrenim gören öğrencilere 1.083 lira yevmiye ücretiyle part time (yarı zamanlı) çalışma imkanından faydalanacak öğrenciler, kura ile belirlendi
Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) arasında imzalanan İŞKUR Gençlik Programı protokolü kapsamında başvuru yapan öğrenciler için kura çekimi gerçekleştirildi.
Prof Dr Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde noter huzurunda gerçekleştirilen kurada, başvuru yapan 7bin 109 öğrenci arasından bin 401 öğrencinin ismi belirlendi.
Program, Pamukkale Noteri Ülkü Aytan kura ile ilgili yaptığı bilgilendirmenin ardından sırasıyla tüm fakülteler, meslek yüksekokulları ve idari birimler için yapılan kura çekimi ile devam etti.