24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Kasım 2022 Perşembe - 15:55Güncelleme: 24 Kasım 2022 Perşembe - 15:56
24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

Denizli'de, 24 Kasım Öğretmenler günü düzenlenen törenle kutlandı. Kutlamalar kapsamında İl Milli Eğitim Müdür Vekili Süleyman Ekici, protokol ziyaretleri gerçekleştirdi.

Kentteki Öğretmenler Günü kutlamaları, valilik önündeki Atatürk Anıtı’na İl Milli Eğitim Müdür Vekili Süleyman Ekici tarafından çelenk konulmasıyla başladı.

Ekici, burada yaptığı konuşmada, öğretmenliğin insanlık tarihinin en önemli mesleği olduğunu belirterek, "Toplumların gözünde her zaman saygıdeğer olmayı hak etmiş öğretmenler, tarih boyunca, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar hep bilgilenme, aydınlanma öncüleridir, diğer bütün mesleklerin üstünde, bu mesleklerin yapıcısı ve yaratıcısıdır" dedi.

Ekici ve beraberindekiler, daha sonra Vali Ali Fuat Atik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı makamında ziyaret etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü, kutlamalarına daha sonra Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi’nde devam edildi.

Buradaki törende, adaylığı kaldırılan öğretmenler meslek yemini etti, halk müziği dinletisi ve halk oyunları gösterisi sunuldu. Tören, emekli öğretmenlere hizmet şeref belgesi ve plaket verilmesiyle sona erdi.