Öldürülen müteahhidin işyeri 8 gün önce de kurşunlanmış – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Öldürülen müteahhidin işyeri 8 gün önce...

Öldürülen müteahhidin işyeri 8 gün önce de kurşunlanmış

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Kasım 2018 Cuma - 12:55Güncelleme: 9 Kasım 2018 Cuma - 12:59
Öldürülen müteahhidin işyeri 8 gün önce de kurşunlanmış

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, ofisinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden müteahhit Mehmet Yamer’in işyerinin 8 gün önce de kurşunlandığı ortaya çıktı.

Merkezefendi’nin Selçukbey Mahallesi’nde bu sabah işlenen cinayetin detayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Alacak verecek meselesinden kaynaklandığı ifade edilen olayda, Irmak İnşaat’ın sahibi 40 yaşındaki Mehmet Yamer, kimliği meçhul kişi ya da kişilerin av tüfeğiyle açtığı ateş sonucu vuruldu. Yamer, olay yerinde hayatını kaybetti. Sekreteri Revzan Akbulut ise yaralandı.

Akbulut, tedavisi için sağlık ekiplerince Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Yamer’in cenazesi de otopsi için Adli Tıp kurumu morguna götürüldü.

İŞYERİ KURŞUNLANMIŞ

Cinayeti aydınlatmak için İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, çalışma başlattı. Olay yerinde inceleme yapan ve bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyen polis, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri belirlemeye çalışıyor.

Öte yandan, cinayete kurban giden mütaahhit Mehmet Yamer’in Selçukbey Mahallesi’ndeki ofisinin 1 Kasım’da kurşunlandığı, bu olayla ilgili soruşturmanın da devam ettiği bildirildi.


DENİZLİ (AA)