Kanserle Mücadele Derneği adı altında uyuşturucu ticareti – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kanserle Mücadele Derneği adı altında uyuşturucu...

Kanserle Mücadele Derneği adı altında uyuşturucu ticareti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Mayıs 2019 Salı - 11:38Güncelleme: 21 Mayıs 2019 Salı - 11:38
Kanserle Mücadele Derneği adı altında uyuşturucu ticareti

Zehir tacirleri, “yok artık, bu kadarına da pes” dedirten yöntemlerle gençleri zehirlemeye çalışıyor. “Kanserle Mücadele Derneği2 adı altında faaliyet gösteren yere yapılan baskında eroin ele geçirildi. Bir başka operasyonda ise, uyuşturucu satan karı-koca yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir istihbaratı değerlendirerek, Kumkısık Mahallesi Çevre Yolu Kavşağı’nda bir aracı durdurdu. Yapılan aramada bin 550 gram esrar maddesi bulundu. Araç, sürücüsü gözaltına alındı.

ZEHİR TACİRİ KARI-KOCA

Ekiplerce gerçekleştirilen bir başka çalışmada ise, Pamukkale’nin Karşıyaka Mahallesi’nde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı belirlenen bir adrese operasyon düzenlendi. Yapılan aramada satışa hazır 115 paket halinde 172 gram esrar maddesi ve 35 adet ecstasy hap ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan karı-koca şüpheliler çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

PELUŞ AYI İÇİNDE UYUŞTURUCU

Bir başka operasyonda da Merkezefendi’nin Saraylar Mahallesi’nde “Kanserle Mücadele Derneği” görünümüyle faaliyet gösteren yere baskın gerçekleştirildi. Yapılan aramada, bir kısmı oyuncak peluş ayı içerisine gizlenmiş 82 ayrı paket halinde satışa hazır 69 gram eroin maddesi bulundu. Dernek görünümlü işletmenin Denizli sorumlusu olduğu belirlenen ve suçüstü yakalanan şüpheli M.D. ile beraberindeki S.İ., çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

MAYISTA UYUŞTURUCUDAN 17 TUTUKLAMA

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince bu ay içinde gerçekleştirilen operasyonlarda, 88 adet ecstasy hap, 87 gram eroin maddesi, 1.740 gram esrar maddesi 13 gram metamfetamin ve 2 gram skunk ele geçirildi. Suçtan elde edildiği değerlendirilen yaklaşık 4 bin 300 liraya el konuldu.

Uyuşturucu madde kullanıcısı 54 şahıs hakkında yasal işlem yapılırken, adliyeye sevk edilen 19 şüpheliden 17’si tutuklandı.