Hastanede intihar şov yaptı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Hastanede intihar şov yaptı

Hastanede intihar şov yaptı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Temmuz 2019 Pazartesi - 23:51Güncelleme: 16 Temmuz 2019 Salı - 00:25
Hastanede intihar şov yaptı

Denizli’nin merkezefendi ilçesinde kamu hastanesinin üçüncü katına çıkan kişi, intihar şov yaptı. İstekleriyle olay yerinde bulunanları şaşkına çeviren kişi, daha sonra eyleminden vazgeçirildi ve polis merkezine götürüldü.

Olay, bu akşam Denizli Devlet Hastanesi’nde yaşandı. Hastane binasına giren ve hiçbir engellemeyle karşılaşmadan üçüncü kata çıkan O.B., bir odaya girdi. Ardından camı açıp, hastane duvarına asılı olan dev Türk bayrağının üzerine basarak yüksek sesle intihar edeceğini söylemeye başladı.

Bunun üzerine 112’ye haber verildi. Hastane bahçesine polis ekipleri gelirken, itfaiye görevlileri de atlama ihtimaline karşılık aşağıda önlem aldı.

Bu arada ikna çabalarına başlandı ve alkollü araç kullanmaktan sürücü belgesine el konulduğu ortaya çıkan O.B., Denizli Valisi’nin gelmesini, ehliyetinin geri verilmesini istedi. O.B., eylemi sırasında itfaiyecilerden sigara, polisten çay isteyip içti.

Sürücü belgesini geri alabilmek için bu girişimde bulunduğu ifade edilen O.B., yaklaşık bir saat süren çabaların sonunda ikna edildi. Eyleminden vazgeçen O.B., daha sonra ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.