Selçuk Dereli’den Denizlispor-Fenerbahçe maçı için Aziz Yıldırım’a hodri meydan – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Selçuk Dereli’den Denizlispor-Fenerbahçe maçı için Aziz...

Selçuk Dereli’den Denizlispor-Fenerbahçe maçı için Aziz Yıldırım’a hodri meydan

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 4 Temmuz 2019 Perşembe - 23:53Güncelleme: 5 Temmuz 2019 Cuma - 00:43
Selçuk Dereli’den Denizlispor-Fenerbahçe maçı için Aziz Yıldırım’a hodri meydan

Denizlispor-Fenerbahçe maçının üzerinden 13 yıl geçti ama sarı-lacivertlilerin şampiyonluğu kaybettiği o maç bir türlü gündemden düşmüyor. O maçın hakemi olan Selçuk Dereli, paylaşımlar üzerine Aziz Yıldırım’a “hodri meydan” dedi.

Öyle bir maçtı ki, Denizlispor kümede kalmak, Fenerbahçe şampiyonluk için sahadaydı. 2006’da Denizli Atatürk Stadı’nda 90 dakika bittiğinde, daha doğrusu 16 dakikalık uzatmayla birlikte karşılaşma 106. dakikada tamamlandığında sarı-lacivertliler şampiyonluktan olmuş, yeşil-siyahlı takım ise ligde kalmıştı.

O karşılaşma çok konuşuldu, çeşitli iddialar ortaya atıldı, senaryolar yazıldı. Fenerbahçe’nin o dönemki başkanı Aziz Yıldırım, her fırsatta bu karşılaşmayı gündeme getirmekten vazgeçmedi. İşte bu karşılaşma paylaşımlarla yine gündem oldu ve Selçuk Dereli sosyal medya hesabından bu paylaşımlara “nodri meydan” diyerek yanıt verdi.

O karşılaşmanın hakemi olan Dereli, yanıtında “Denizlispor- Fenerbahçe maçı ile ilgili yalan yanlış konuşan tetikçiler. Önce o dönemki başkanınız ki eğer yüreği varsa FB TV dahil istediği kanalda çıksın karşıma hem maçı hem de öncesini konuşalım.Bana hikaye anlatmayı bırakın.Hadi hodri meydan. Bekliyorum!” ifadelerini kullandı.

İkinci paylaşımında da “Bu çağrıyı ilk defa yapmıyorum. Ve hala cevap bekliyorum.Ya çıkıp cevap vereceksiniz ya da ilelebet susacaksınız. 13 yıldır hakaret ettirdiğiniz üç beş tinerci ile de yargı önünde hesaplaşacağız” dedi.