Pamukkale Belediyesporlu Meryem Tan’a milli davet – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Pamukkale Belediyesporlu Meryem Tan’a milli davet

Pamukkale Belediyesporlu Meryem Tan’a milli davet

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Mart 2019 Cumartesi - 11:26Güncelleme: 2 Mart 2019 Cumartesi - 11:26
Pamukkale Belediyesporlu Meryem Tan’a milli davet

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın başarılı sporcusu Meryem Tan, Dünya Kupası’na hazırlanan U 25 Bayan Milli Takımı’nın Yalova’daki kampına davet edildi.

Pamukkale Belediyespor’un başarılı sporcusu Meryem Tan, U25 Bayan Milli Takımı’ndan çağrı aldı. Ay-yıldızlı takım, Yalova Merkez Spor Salonu'ndaki çalışmalarını Baş Antrenör Murat Saltan yönetiminde 3-10 Mart tarihleri arasında gerçekleştirecek.

Türkiye’nin 25 Yaş Altı Kadınlar Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı, 23-28 Mayıs tarihleri arasında Tayland'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nda A Grubu'nda Avustralya, Almanya, ABD ile karşılaşacak. B Grubu'nda ise Japonya, Büyük Britanya, Tayland ve Güney Afrika yer alacak.

“GURUR DUYUYORUZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nda yer alan Meryem Tan’ın milli takımda Pamukkale ve Denizli’yi başarıyla temsil ettiğini söyledi. Gürlesin, “Bizim bu takımı kurmamızın amacı engelli gençlerimizin spor sayesinde kendilerini daha iyi bir şekilde ifade edebilmeleri idi. Meryem Tan, takım sayesinde kısa sürede milli takıma kadar yükselmeyi başardı. Geçtiğimiz yıllarda ay-yıldızlı forma ile hem Pamukkale’yi hem Denizli’yi hem de Türkiye’yi başarıyla temsil etmişti. Meryem Tan bir kez daha milli takımdan davet aldı. Kendisine başarılar diliyorum. Biz de engelli sporcularımızın gösterdiği bu başarılardan dolayı gururlanıyoruz” dedi.