Merkezefendi Belediyesi, Yalovaspor’a hazır – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Merkezefendi Belediyesi, Yalovaspor’a hazır

Merkezefendi Belediyesi, Yalovaspor’a hazır

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Ekim 2019 Perşembe - 18:06Güncelleme: 24 Ekim 2019 Perşembe - 18:06
Merkezefendi Belediyesi, Yalovaspor’a hazır

TBL lideri Merkezefendi Belediyesi basket takımı, bu hafta kendisi gibi yenilgisiz olan ve dördüncü sırada yer alan Yalovaspor’u konuk edecek.

TBL ekiplerinden lider Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, kendisi gibi ligde 2’de 2 yapan Yalovaspor ile yarın (Cuma) PAÜ Arena’da karşılaşacak. Saat 19.00’da başlayacak mücadeleye galibiyet parolasıyla çıkacak olan yeşil-mavililer, hazırlıklarını tamamladı.

Kulüp Başkanı Veli Deveciler, kendi evlerinde oynayacakları Yalova maçının önemini dikkat çekerek, “Taraftarımız önünde güzel bir galibiyet almak istiyoruz. Takımın morali son derece yerinde. Denizlililerden rica Cuma günü saat 19:00’da PAÜ Arena’da bizleri yalnız bırakmasınlar. Bu arada maça gelecek olan taraftarlarımıza birçok sürprizimiz olacak” dedi.

Başantrenör Şahin Ateşdağlı ise, “Her zaman söylüyorum. Taraftar bizim her şeyimiz. PAÜ Arena’daki maçlarda seyirci desteğini arkamıza alarak yenemeyeceğimiz takım yok. Biz her rakibi ve her maçı son derece dikkate alan bir ekibiz. Yalovaspor’da ligde ilk iki haftada da iki galibiyet aldı. Umarım kazanan biz oluruz” diye konuştu.

Öte yandan maçın bilet fiyatları öğrenci 5 TL, sivil ise 10 TL olarak belirlendi.