Merkezefendi Basket Asbaşkanı Gökhan Gökşin: hedefimiz Süper Lig’e çıkmak – D20Haber
11.05.2024, Cumartesi
12 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Merkezefendi Basket Asbaşkanı Gökhan Gökşin: hedefimiz...

Merkezefendi Basket Asbaşkanı Gökhan Gökşin: hedefimiz Süper Lig’e çıkmak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Kasım 2019 Perşembe - 14:42Güncelleme: 21 Kasım 2019 Perşembe - 14:42
Merkezefendi Basket Asbaşkanı Gökhan Gökşin: hedefimiz Süper Lig’e çıkmak

Merkezefendi Basket Asbaşkanı Gökhan Gökşin, hedeflerinin Süper Lig olduğunu, en kötü ihtimalle play-off’tan bu hedefe ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, yarın (Cuma) saat 19.00’da Gemlik Basketbol ile oynayacağı maça hazırlanırken, Asbaşkan Gökhan Gökşin, Gemlik maçıyla birlikte galibiyet serilerine başlamak istediklerini belirtti. Her zaman olduğu gibi yine Denizlili sporseverleri yanlarında görmek istiediklerini dile getiren Gökşin bu sezon iyi bir kadro oluşturduklarını, yönetim olarak transfer ve ödemelerle ilgili ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

“DENİZLİ’YE SÜPER LİG TAKIMI GÖSTERMEK İSTERİZ”

TBL’de her takımın her takımı yendiğini, büyük bütçeli takımların bile yenilgiler aldığını kaydeden Gökşin, “Bu ligde ne olacağı hiçbir zaman belli değil. Tabi ki hedefimiz üst sıralar. Şampiyon olmayı isteriz. Ancak en kötü play-off’tan da çıkacağımızı umuyorum. Denizli’ye bir süper lig takımı göstermek çok istiyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı ise, Bandırma galibiyeti ile moral bulduklarını söyleyerek, “Şimdi kazanmamız gereken bir Gemlik maçı var. İki maçtır sahamızda kaybediyor, taraftarımızı üzüyoruz. Onları sevindirecek, onlara keyif verecek basketbol oynamak istiyoruz. Sonuçta 3 tane maç kaybettik. Ancak ligde inanılmaz bir bütçeyle giren Petkim’de 2 tane maç kaybetti. Baktığımızda aramızda 1 galibiyet var. Keza Akhisar neredeyse bizimle aynı galibiyette. Sonuçta dediğim gibi herkes herkesi yenebildiği için, bu sezon çok keyifli çok değişik bir lig olacak” diye konuştu.

Öte yandan Cuma günü saat 19.00’da oynanacak olan Gemlik Basketbol maçının bilet fiyatları belirlendi. Buna göre öğrenci 5 TL, sivil ise 10 TL’den satışa çıkarılacak.