Mehmet Demirkol, Denizli bölgesi hakemi Öztürk’e sahip çıktı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Mehmet Demirkol, Denizli bölgesi hakemi Öztürk’e...

Mehmet Demirkol, Denizli bölgesi hakemi Öztürk’e sahip çıktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Nisan 2019 Çarşamba - 18:17Güncelleme: 25 Nisan 2019 Perşembe - 15:16
Mehmet Demirkol, Denizli bölgesi hakemi Öztürk’e sahip çıktı

Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK), uzun süredir Denizli bölgesi hakemi Ümit Öztürk’e maç vermemesini futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, “bu kadar kan davası güdülmesi doğru değil” diyerek, eleştirdi.

Türk futboluna hakem olarak uzun yıllar hizmet edecek genç bir hakem olan Ümit Öztürk, MHK tarafından adeta kızağa çekildi. Bu sezon FIFA kokartı takan ve Süper Lig’de üst üste maçlar yöneten Denizli bölgesi hakemi Ümit Öztürk’e tam 2,5 aydır maç verilmiyor.

ELEŞTİRİLERİN ODAĞINDA YER ALMIŞTI

İstanbul’da 10 Şubat’ta oynanan ve sarı-kırmızılı takımın 3-1 kazandığı Galatasaray-Trabzonspor maçından sonra kızağa çekilen Öztürk, verdiği kararlarla hayli eleştiri almıştı. Başarısız yönetimlerin ardından hakemleri dinlendiren MHK, Öztürk’e hayli acımasız davrandı ve haftalardır maç vermiyor

DEMİRKOL: YAZIK OLUYOR

Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Bein Manşet programında günün öne çıkan gelişmelerini değerlendirdi. Süper Lig'deki hakemleri değerlendiren Mehmet Demirkol, haftalardır maç alamayan Ümit Öztürk için “yazık oluyor” ifadelerini kullandı.

Son haftalardaki hakem hatalarına dikkati çeken Demirkol, “Ümit Öztürk, iyi hakem. ‘Büyük bir gelecek’ deniyor ama ben öyle düşünmüyorum. Kafada tilkilerin çok döndüğü bir hakem değil. Galatasaray – Trabzonspor maçında hatalı kararları var, kabul ediyorum. VAR'a gitti, göremedi. Tamam ama bu kadar da evinde oturacak bir şey yapmadı. Bazen camiaların böyle takıntıları oluyor. Bu kadar kan davası güdülmesinin doğru olduğunu düşünmüyorum. Bu hafta Galatasaray – Kayserispor maçında verilmeyen kırmızı kartı gördük. Kayserispor ne yapsın şimdi? Bütün bunları görünce Ümit Öztürk’e yazık oluyor” yorumunu yaptı.