Denizli Basket, Soner Şentürk’ü transfer etti – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizli Basket, Soner Şentürk’ü transfer etti

Denizli Basket, Soner Şentürk’ü transfer etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Ekim 2019 Cuma - 10:47Güncelleme: 11 Ekim 2019 Cuma - 10:47
Denizli Basket, Soner Şentürk’ü transfer etti

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, sezonun başlamasına az bir zaman kala bir transfer daha gerçekleştirdi. Denizli Basket, Soner Şentürk’ü kadrosuna kattı.

Bu sezon TBL 1. Lig’de mücadele edecek olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, kadrosuna bir takviye daha yaptı. Geçtiğimiz sezon Karesi Spor forması giyen Soner Şentürk, transfer edildi. Deneyimli basketbolcu, daha önce Bahçeşehir Koleji, Pınar Karşıyaka, Erdemir Ereğli, Bornova Belediyesi, Türk Telekom ve Darüşşafaka formasını giydi.

Öte yandan, ilk haftada deplasmanda yarın (cumartesi) Samsunspor ile karşı karşılaşacak olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket yönetimi, takıma moral ziyaretinde bulundu. Antrenmanı izleyen Kulüp Başkanı Veli Deveciler ve Asbaşkan Veli Tefenlili oyunculara baklava ikram etti.

Deveciler, ligin ilk maçında Samsunspor’a karşı iyi mücadele ederek deplasmandan galibiyetle döneceklerini söyledi.

Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı ise ligin artık başladığını söyleyerek, “Hazırlık dönemini iyi geçirdiğimize inanıyorum. Artık lig başladı. Uzun bir sezon olacak. Oyuncularıma güveniyor ve inanıyorum. Bu sezon Denizlili basketbol severleri yine heyecanlandıracak maçları oynayacağız” dedi.