Cihan: Ne kadar mutlu olursak olalım hala küme düşme hattındayız – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Cihan: Ne kadar mutlu olursak olalım...

Cihan: Ne kadar mutlu olursak olalım hala küme düşme hattındayız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Mart 2018 Pazartesi - 08:44Güncelleme: 12 Mart 2018 Pazartesi - 08:44
Cihan: Ne kadar mutlu olursak olalım hala küme düşme hattındayız

Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2-1 mağlup eden Denizlispor'un teknik sorumlusu Hamit Cihan, kümede kalma hedefi doğrultusunda önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Cihan, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda istedikleri futbolu oynayamadıklarını ve pozisyon üretemediklerini belirtti.

İkinci yarıya daha iyi başladıklarını dile getiren Cihan, şöyle konuştu:

"Penaltı kazandık. İlerleyen süreç içinde bizim için kötü olan, üç oyuncumuzun zorunlu sakatlıklarından dolayı değişmesiydi. Bütün bunlara ve penaltı kaçırmamıza rağmen arzulu bir şekilde oyunun sonuna kadar mücadele etmek bizim için çok sevindirici oldu. Bunun için çok mutluyuz, oyuncularımızı bu manada kutlarız. Ne kadar mutlu olursak olalım hala küme düşme hattındayız. Dolayısıyla önümüzdeki müsabakalar belki daha sert ve zor olacaktır. O yüzden onlara iyi hazırlanmak gerekiyor. Bu bilinçteyiz. Ümit ediyoruz, önümüzdeki haftalarda kazanacağımız puanlarla hızlıca ligdeki sıralamadaki yerimizden uzaklaşırız. Hedefimiz ligde kalmak."