Y.Denizlispor kolay teslim oldu: 1-2 – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Y.Denizlispor kolay teslim oldu: 1-2

Y.Denizlispor kolay teslim oldu: 1-2

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Ekim 2019 Pazar - 21:21Güncelleme: 20 Ekim 2019 Pazar - 22:15
Y.Denizlispor kolay teslim oldu: 1-2

Yukatel Denizlispor evinde puan hovardalığına devam etti. Yeşil-siyahlılar, yeni teknik direktörüyle çıktığı maçta Fenerbahçe'ye 2-1 yenildi.

Ligin ilk haftalarında aldığı 8 puanın üzerine yenilerini ilave edemeyen Yukatel Denizlispor, evinde üçüncü yenilgisini de aldı. Konyaspor ve Kasımpaşa'dan sonra Fenerbahçe'ye de kaybeden yeşil-siyahlılar, 14'üncü sıraya geriledi. 

Yeni teknik direktörü Mehmet Özdilek ile yeni bir sayfa açmak için çıktığı maçta Horozlar, kötü bir futbol sergiledi. Üçüncü bölgede baskı uygulamayan, orta alanı da tamamen rakibine bırakan yeşil-siyahlılar, tatsız tuzsuz bir maçın sonunda kaybeden oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 4: Emre Belözoğlu'nun ceza yayı üzerinden plase vuruşunda kaleci Stackhowiak topu son anda kornere çeldi.

DAKİKA 29: Sacko’nun pasında topla buluşan Murawski’nin şutu az farkla yandan auta gitti.

DAKİKA 39: Isla’nın sağ kanattan ortasında Vedat Muriç'in kafayla dokunduğu top direkten döndü. Bu kez meşin yuvarlağı önünde bulan Tolga Ciğerci, düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi. 0-1

DAKİKA 58: Isla'nın sağ kanattan ortasında, ceza sahası içinde topla buluşan Rodrigues’in şutunda meşin yuvarlak auta gitti.

DAKİKA 62: Fenerbahçe farkı ikiye çıkardı. Sackey'den kaptığı topla ceza sahasına giren Emre Belözoğlu, meşin yuvarlağı Vedat Muric'e aktardı. Bu futbolcu da Stackhowiak'ı avlamak zorlanmadı: 0-2.

DAKİKA 73: Yukatel Denizlispor farkı bire indirdi. Ismail Aissati'nin sol kanattan ortasında iyi yükselen Oscar, kafayla topu Altay'ın uzanamayacağı yere gönderdi: 1-2.

DAKİKA 77: Yukatel Denizlispor sol kanattan köşe vuruşu kazandı. Olcay Şahan'ın ortasında Mustafa Yumlu'nun ön direkte yaptığı kafa vuruşunda top auta çıktı.

DAKİKA 88: ceza sahası sağ çaprazının gerisinde topla buluşan Deniz Türüç'ün ortasında topa yükselen Rodrigues'in yaptığı kafa vuruşunda, meşin yuvarlak direğin yanından auta gitti.

Karşılaşma, Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

STAT: Denizli Atatürk

HAKEMLER: Fırat Aydınus, Aleks Taşçıoğlu, Erdem Bayık

YUKATEL DENİZLİSPOR: Stackhowiak, Lopes, Mustafa Yumlu, Sapunaru, Bergdich, Murawski, Sackey (Dk. 70 Mehmet Akyüz), Oscar, Aissati, Barrow (Dk. 84 Sedat Şahintürk), Sacko (Dk. 46 Olcay Şahan)

FENERBAHÇE: Altay Bayındır, Isla, Zanka, Serdar Aziz, Hasan Ali Kaldırım, Gustavo, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci (Dk. 84 Jailson), Emre Belözoğlu (Dk. 64 Deniz Türüç), Rodrigues (Dk. 90+1 Alper Potuk), Vedat Muric

GOLLER: Dk. 39 Tolga Ciğerci, Dk. 62 Vedat Muric (Fenerbahçe), Dk. 73 Oscar Estupinan (Yukatel Denizlispor)

SARI KARTLAR: Dk. 8 Sackey, Dk. 45+1 Aissati (Yukatel Denizlispor)

DENİZLİ (AA)