Uygun: Büyük camialar taraftarlarıyla bir arada durmuştur – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Uygun: Büyük camialar taraftarlarıyla bir arada...

Uygun: Büyük camialar taraftarlarıyla bir arada durmuştur

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Şubat 2020 Salı - 08:45Güncelleme: 25 Şubat 2020 Salı - 08:45
Uygun: Büyük camialar taraftarlarıyla bir arada durmuştur

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Kasımpaşa yenilgisini Malatyaspor maçında telafi ederek, taraftarlar ile bağı sağlayacaklarını, büyük camiaların taraftarıyla bir arada durduğunu söyledi.

Denizlispor’un başında çıktığı ilk maçta takımı sahadan yenik ayrılan teknik direktör Bülent Uygun, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, problemleri aşmaya, sahada iyi mücadele etmeye çalıştıklarını ifade etti.

Maçı değerlendiren Uygun, "Yedi haftalık bir süreçte gelen takımsal problemleri iki gün içinde değiştirmeye ve biraz daha farklı bir boyutta mücadele etmeye çalıştık. Gole kadar bir şeyler ürettik. İkinci gole kadarki reaksiyonumuz gayet iyiydi. Sonuçta Kasımpaşa bizden biraz daha iyi oynadı, daha çok istedi ve mücadele ederek hak ettikleri 3 puanı aldı. Rakibimizi tebrik ediyorum" dedi.

Bu hafta Denizli’de oynayacakları BTC Turk Yeni Malatyaspor karşılaşmasına da değinen Uygun, "Büyük camialar taraftarlarıyla bir arada durmuştur. Hafta sonu oynayacağımız Yeni Malatyaspor maçında onların desteğine ihtiyacımız var. Malatyaspor maçının önemi bir kat daha arttı. Bu mağlubiyeti telafi ederek taraftarımızla bağımızı sağlayacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

İSTANBUL (AA)