Denizlispor, Özdilek’in açıklamasını paylaştı, sosyal medyadan yorum yağdı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor, Özdilek’in açıklamasını paylaştı, sosyal medyadan...

Denizlispor, Özdilek’in açıklamasını paylaştı, sosyal medyadan yorum yağdı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Kasım 2019 Pazar - 22:22Güncelleme: 3 Kasım 2019 Pazar - 22:25
Denizlispor, Özdilek’in açıklamasını paylaştı, sosyal medyadan yorum yağdı

Yukatel Denizlispor’da işler iyi gitmiyor. İç sahada üst üste gelen yenilgiler taraftarın sabrını tüketti. Sivasspor yenilgisinin ardından yönetim, teknik direktör Mehmet Özdilek ve futbolcular protesto edildi. Yeşil-siyahlı kulübün sosyal medya hesabından yayınlanan Özdilek’in maç değerlendirmesine de eleştiri yağdı.

Denizlispor’ın sosyal medya hesabında Mehmet Özdilek’in maç sonu değerlendirmesi paylaşıldı. Taraftardan sabır ve destek isteyen, bazı mazeretleri de içeren bu açıklamaya taraftarlardan yoğun tepkiler geldi.

ÖZDİLEK’İN SÖZLERİ

Özdilek, Sivasspor maçı değerlendirmesinde “Maçtan önce söylemiştim son periyotta içerideki maçlatra sıkıntı yaşıyoruz, içeride kazanamıyoruz diye. Dengeli giderken oyun hakeme itiraz ederken bir anlık konsantrasyon bozukluğundan dolayı gol yedik. Sivasspor istirarlı, birbirini tanıyan bir takım. Biz de yeni oluşmuş bir takımız, zaman zaman bireysel hatalardan gol yiyebiliyoruz. Hugo’nun 3 haftadır yokluğu, Oscar’ın sakatlanması, Sapunaru’nun da sakatlığı bizi etkiledi. Kaybetmememiz gereken bir müsabakayı kaybettik. Ligin 10. Haftasındayız, 13. Sıradayız. Bizim burada seyirciden desteğe ihtiyacımız var. 24 hafta çok uzun bir maraton. Sağlıklı kalmak lazım, desteklemek lazım. Onun için bundan sonra seyircinin desteği çok kıymetli olacak” ifadelerine yer verdi.

TARAFTAR YORUMLARI

Sivasspor ile birlikte iç sahada dördüncü yenilginin alınması taraftarları çileden çıkardı. Tepkiler maç sonuyla sınırlı kalmadı. Özdilek’in maç değerlendirmesinin yer aldığı paylaşıma çok sayıda yorum yapıldı. İşte o yoromlardan bazıları…