Denizlispor, Göztepe ile 1-1 berabere kaldı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor, Göztepe ile 1-1 berabere kaldı

Denizlispor, Göztepe ile 1-1 berabere kaldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Şubat 2020 Pazartesi - 22:03Güncelleme: 3 Şubat 2020 Pazartesi - 22:07
Denizlispor, Göztepe ile 1-1 berabere kaldı

Yukatel Denizlispor, galibiyet hasretini Göztepe karşısında da dindiremedi. Yeşil-siyahlılar, İzmir temsilcisi ile 1-1 berabere kaldı.

Evinde istediği sonuçları alamayan ve aldığı yenilgilerle dikkati çeken yeşil-siyahlılar, 5 haftadır unuttuğu galibiyet için çıktı Göztepe maçına. Ne var ki erken gelen gol, Horozların tüm planlarını altüst etti. Bir topu direkten dönen Yukatel Denizlispor, beraberliği oyunun son bölümünde kurtardı.

Göztepe ise, 8’inci dakikada bulduğu gol ile yakaladığı avantajı 90 dakikaya yaymak istedi. Ancak gördüğü baskıya uzun süre direnmesine rağmen, Denizlispor’un nöbetçi golcüsü Oscar’ın son sözü söylemesine engel olamadı.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 9: Youssef ve Mustafa Yumlu’nun uzaklaştıramadığı topla en son oynayan Serdar Gürler, düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı: 0-1

DAKİKA 20: Zeki Yavru’nun kullandığı faul atışında Mustafa Yumlu topu kafayla kaleye gönderdi. Ancak Beta gole izin vermedi.

DAKİKA 22: Göztepe atağında Jerome’un vuruşunda kalesinde devleşen Stackhowiak topu çelmeyi başardı.

DAKİKA 25: Barrow ceza sahasına girdi ve top geçmeye çalıştığı Titi’nin koluyla buluştu. Seken meşin yuvarlağı bu kez Ismail Aissati şutladı. Ancak yan direkten geri geldi.

DAKİKA 26: Özgür Çek’in ortasında Recep Niyaz Murawski’yi topla buluşturdu. Bu futbolcunun şutunda top yandan auta gitti.

DAKİKA 31: Murawski’nin kafayla ceza sahasına gönderdiği topu kontrol eden Rodallega vuruşunu yaptı. Ancak meşin yuvarlak Beta’da kaldı.

DAKİKA 38: Murawski’nin ortasında Rodallega kafayla kaleye gönderdi. Beta topu rahat bir şekilde kontrol etti.

DAKİKA 40: Faul atışında topu barajın yanından kaleye gönderdi. Ancak meşin yuvarlak direğin dibinden autu buldu.

DAKİKA 66: Murawski’nin ortasında Youssef bomboş pozisyonda kafayla topu kaleye gönderdi. Beta, inanılmaz bir refleksle gole izin vermedi.

DAKİKA 82: Göztepe atağında Serdar Gürler’in pasında topla buluşan Jerome vuruşunu yaptı. Defansa çarpan top kornere çıktı.

DAKİKA 86: Murawski’nin havalandırdığı topu Oscar, Rodallega’ya aktardı. Bu futbolcunun şutunda Beta’nın çeldiği meşin yuvarlağı Oscar filelere gönderdi: 1-1

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Mustafa Öğretmenoğlu, Samet Çavuş, Deniz Caner Özaral

Y.DENİZLİSPOR: Stackhowiak, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Youssef, Özgür Çek, Onazi (Ismail Aissati Dk 7), Murawski, Recep Niyaz (Olcay Şahan 81), Sedat Şahin (Oscar 67), Barrow, Rodallega

GÖZTEPE: Beta, Gassama, Titi, Alpaslan Öztürk, Berkan Emir, Castro (Borges 76), Soner Aydoğdu, Napoleoni (Poko Dk 68), Halil Akbunar, Serdar Gürler (Wilczek 87), Jerome

GOLLER: Oscar Dk 86 (Denizlispor), Serdar Gürler Dk 9 (Göztepe)

S.KART: Ismail Aissati, Mustafa Yumlu, Hüseyin Altıntaş (Denizlispor), Gassama, Jerome, Soner Aydoğdu, Beta (Göztepe)