Ekpen Tekstil’de “paramı yönetebiliyorum” eğitimi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Ekpen Tekstil’de “paramı yönetebiliyorum” eğitimi

Ekpen Tekstil’de “paramı yönetebiliyorum” eğitimi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Temmuz 2019 Cuma - 11:35Güncelleme: 26 Temmuz 2019 Cuma - 11:35
Ekpen Tekstil’de “paramı yönetebiliyorum” eğitimi

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde yerleşik Ekpen Tekstil, sadece üretim değil, aynı zamanda personelin yaşamına yön verecek eğitim faaliyetleriyle de dikkatleri çekmeyi sürdürüyor. Şirket, bu kez çalışanlarına gelirlerini nasıl kullanmaları gerektiğini anlatan “paramı yönetebiliyorum2 eğitimi verildi.

Ekpen Tekstil, çalışanlarını her alanda desteklediği eğitimlere bir yenisini daha ekleyerek “paramı Yönetebiliyorum” eğitimini gerçekleştirdi. Sürdürülebilir kalkınmaya katkıda bulunmayı hedefleyen Ekpen Tekstil, Habitat Derneği ile iş birliği ile gerçekleştirdiği eğitim faaliyetinde çalışanlarını sağlıklı bir finansal gelecek oluşturabilmeleri konusunda bilinçlendirdi.

Ekpen Tekstil’de çalışanların kişisel mali kaynaklarını bütçelemelerini sağlayacak ve finans hizmetlerini doğru kullanmalarına destek olacak “paramı yönetebiliyorum” eğitimi birden fazla oturumla yapıldı.

Bütçe yapmanın yararları, kişisel bütçe ve aile bütçesi temel kavramları, tüketim, gelir, tasarruf, birikim, borç gibi temel kavramları, bankacılık ürünleri, gelirleri dikkate alarak bir ödeme planının nasıl yapılabileceği, tasarruf, para biriktirmenin yararları ve birikim planlaması kavramları gibi konuların detaylandırıldığı eğitim, çalışanların geniş katılımıyla tamamlandı.