Vali Karahan, Çameli’de – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ÇAMELİ
  8. /
  9. Vali Karahan, Çameli’de

Vali Karahan, Çameli’de

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Eylül 2017 Perşembe - 17:01Güncelleme: 21 Eylül 2017 Perşembe - 17:01
Vali Karahan, Çameli’de

Vali Hasan Karahan, Çameli’de incelemelerde bulundu, yerel yöneticilerden ve muhtarlardan bilgi aldı.

Vali Hasan Karahan, Çameli ziyaretinde, belediye hizmet binasında düzenlenen toplantıda, Çameli Kaymakam Vekili Onur Özaydın, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, daire müdürleri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Daire müdürleri kurumlarının Çameli’deki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Muhtarlar ise mahallelerinde yaşanan sıkıntıları, sorunları ve taleplerini dile getirdi. Karahan, muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Toplantının ardından Çameli Kaymakamlığına geçen Vali Karahan, Kaymakam Vekili Onur Özaydın’dan ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında hoş bir sürpriz yaşandı ve UNESCO Yaşayan İnsan Hazinesi Listesi’nde yer alan Hayri Dev, mini bir konser verdi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı da ziyaret eden Vali Karahan, daha sonra Çameli Devlet Hastanesi ve Halk Eğitim Merkezi’ne gitti. Karahan, Çameli ziyaretini serada domates yetiştiriciliği yapan bir işletmeyi ziyaret ederek tamamladı.