Çameli’nin karlı dağlarında yürüyüş – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ÇAMELİ
  8. /
  9. Çameli’nin karlı dağlarında yürüyüş

Çameli’nin karlı dağlarında yürüyüş

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Ocak 2018 Pazartesi - 15:18Güncelleme: 15 Ocak 2018 Pazartesi - 15:18
Çameli’nin karlı dağlarında yürüyüş

Denizli Doğa Yürüyüş Grubu (DOĞADEN), hafta sonunda Çameli’de doğa yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşe katılanlar, karla kaplı bölgede keyifli bir gün geçirdi.

DOĞADEN Başkanı İsmet Yavuz Keskin ve dernek üyeleri, bu hafta sonunda yürüyüş rotası olarak Çameli’yi seçti. Kınıkyeri Mahallesi’nden başlayıp Gölhisar’da biten yürüyüşe katılanlar, karla kaplı bölgede doğanın sunduğu eşsiz manzara eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi.

Günübirlik etkinliklerde 5 kilometreden 20 kilometreye kadar mesafeli kar yürüyüşleri yapılabildiğini belirten DOĞADEN Başkanı İsmet Yavuz Kesgin, “Kar, doğayı değiştirir ve bize olağanüstü güzel manzaralar sunar. Biz de bu güzelliği görmek üzere kendimizi doğaya atarız. Gruptaki arkadaşlarımızla birlikte doğanın cömert davrandığı Çameli İlçesinde karda yürümenin mutluluğu yaşadık” dedi.

Yürüyüş ekibine rehberlik yapan Abdülmelik Akkan ise “Çamelili dağcılar olarak yaz-kış doğa yürüyüşlerine katılanlara rehberlik yapıyoruz. Bu haftaki etkinliğimiz yer yer 1,5 metreye ulaşan kar kalınlığına rağmen oldukça eğlenceliydi. Çameli doğa yürüyüşleri için çok güzel parkurlara sahip. Çameli dışından da birçok dağcı arkadaşımızı yürüyüş için buraya geliyor. Tüm doğaseverleri” diye konuştu.