Yaban domuzlarını besleyen gazeteci Muzaffer Kartal, “cesarete bak” dedirtti – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Yaban domuzlarını besleyen gazeteci Muzaffer Kartal,...

Yaban domuzlarını besleyen gazeteci Muzaffer Kartal, “cesarete bak” dedirtti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Haziran 2021 Pazar - 14:42Güncelleme: 6 Haziran 2021 Pazar - 14:42
Yaban domuzlarını besleyen gazeteci Muzaffer Kartal, “cesarete bak” dedirtti

Denizlili gazeteci Muzaffer Kartal, doğa gezisi sırasında karşılaştığı yaban domuzlarını elleriyle besleyerek, “cesarete bak” dedirtti.

Seyahat etmeyi, doğa yürüyüşü yapmayı seven meslektaşımız Muzaffer Kartal, kontrollü normalleşme kararının ardından uzun süre evde kalmanın acısını sahil kentlerini turlayarak çıkartıyor. Bu arada ihmal etmediği doğa yürüyüşlerine de çıkıyor. İşte bunlardan birisinde çok sayıda yaban domuzuyla karşılaştı.

Birçok kimsenin ürkerek hızla uzaklaşmayı tercih edeceği bu durumda sakin kalan Kartal, elindeki ekmekle onları besledi. O anları da “Hayvanlar koşulsuz sevgiyi hak ediyor... Değer verdiğim, sevdiğim, benim için önemli olan bir dostum özellikle orman gezilerinde yanıma bir iki ekmek almamı söylediği günden bu yana, ormandaki her cins hayvanın o ekmekleri yerken sevinci benim, duası o dostumun oluyor. Sevgi her zaman şifadır insana ve hayvana, bir insanın sevinmesi kadar hayvanların sevinmesi de mutlu edici bir tablo. Her zaman yüreğimizin şarkı söylemesi, huzur bulup mutlu olması için; düşüncemiz, hayallerimiz, iyilikten, doğruluktan, güzellikten yana, yani hedefimiz sevgiden yana olmalı” sözleriyle paylaştı.