Traverten manzaralı restoranda yemek ve eğlence keyfi – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Traverten manzaralı restoranda yemek ve eğlence...

Traverten manzaralı restoranda yemek ve eğlence keyfi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Aralık 2018 Cumartesi - 14:35Güncelleme: 1 Aralık 2018 Cumartesi - 14:35
Traverten manzaralı restoranda yemek ve eğlence keyfi

Denizli’nin dünya turizmi vitrinindeki markası Pamukkale’de yeni bir restoran hizmete girdi. Şafak Karakan’ın sahipliğini yaptığı Harbiye Restoran, konuklarına travertenlere bakarak keyifli bir ortamda yemek hizmeti sunarken, müzik programlarıyla da eğlendirecek.

Denizli’de turizm sektörünün önde gelen isimlerinden olan Colossae Hotel Genel Müdürü Şeref Karakan’ın oğlu Şafak Karakan, Pamukkale travertenlerinin eteğinde Harbiye Restoran’ı hizmete sundu. Babasının yolunda turizm sektöründe yürüyen Şafak Karakan, sahipliğini yaptığı tesisle Pamukkale’ye hizmet sektöründe yeni bir soluk getirmeyi hedefledi.

Buna uygun bir konsept hazırladıklarını belirten Karakan, Uzak Doğu ile Türk mutfağının zenginliklerini buluşturan zengin bir menülerinin olduğunu, mutfak bölümünde Çin’den 2 ve Japonya’dan 1 ustanın görev aldığını, Türk aşçıların da bizim mutfağın en lezzetli yemeklerini hazırladıklarını, ayrıca ocakbaşı bölümüyle de farklı seçeneklerin sunulacağını söyledi.

GAZETECİLERİ AĞIRLADI

Hizmete açtığı Harbiye Restoran ile Uzak Doğu’dan gelecek turistlere yeme-içmede ihtiyaç duydukları hizmeti vermeyi hedefleyen Şafak Karakan, Denizli’deki yerel ve ulusal medyanın temsilcilerini ağırladı. Davetine uyarak konuğu olan medya mensuplarına teşekkür eden Karakan, “Bölgedeki önemli bir eksiği giderdiğimizi düşünüyoruz. Bir bölüm Çin mutfağı olarak hizmet verirken, diğer bölümde canlı müzik eşliğinde konuklarımız yemeklerini yiyerek eğlenecek” dedi

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı da uzun süredir bir araya gelemediklerini söyleyerek, bu olanağı sağlayan Şafak Karakan’a teşekkür etti.