Teskereyle geldi, havaalanında evlilik teklifi yaptı – D20Haber
17.05.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Teskereyle geldi, havaalanında evlilik teklifi yaptı

Teskereyle geldi, havaalanında evlilik teklifi yaptı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Aralık 2017 Cumartesi - 11:35Güncelleme: 9 Aralık 2017 Cumartesi - 11:35
Teskereyle geldi, havaalanında evlilik teklifi yaptı

Denizli’nin Çardak Havalimanı’nda bulunanlar sürpriz bir evlilik teklifine tanıklık etti. Terhis olup Denizli’ye dönen Mehmet Yalçındağ’ın ilk yaptığı havaalanına kendisini karşılamaya gelen kız arkadaşına pankart açıp evlilik teklif etmek oldu.

Vatani görevini Denizli’ye hayli uzakta, Şırnak’ın Silopi İlçesi’nde yaptı. Askerlik bitti, teskeresini aldı ve hasreti sona erdirmek üzere yola çıktı. Uçakla Çardak Havalimanı’na gelen 22 yaşındaki Mehmet Yalçındağ, sivil yaşama sürpriz yaparak başlamayı planladı. Bu konuda arkadaşlarından da destek aldı.

Haberin DevamıReklam




Yapılan planla erkek arkadaşları, Yalçındağ’ın kız arkadaşı Miray Kaya ile birlikte Çardak Havalimanı’na geldi. Uçağın tekerleri piste değdiği andan itibaren yürekler kıpır kıpır oldu. Ve Mehmet Yalçındağ’ın karşılama salonunun kapısından girmesiyle kendini karşılayan erkek arkadaşları bir pankart açtı.

“Sana bir ömür boyu başımın etini yeme fırsatı sunuyorum, benimle evlenir misin?” pankartıyla şaşkına dönen genç kız, yüzlerce kişinin tanıklığında “evet” yanıtını verdi.