Sokak hayvanları için battaniye serdiler – D20Haber
29.05.2024, Çarşamba
15 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Sokak hayvanları için battaniye serdiler

Sokak hayvanları için battaniye serdiler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ocak 2019 Pazartesi - 10:21Güncelleme: 14 Ocak 2019 Pazartesi - 10:21
Sokak hayvanları için battaniye serdiler

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) öğrenci toplulukları ve gönüllü öğrenciler, sokak hayvanlarının üşümelerini bir nebze olsun azaltabilmek adına Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile birlikte ağaç ve saçak altlarına battaniye serdi.

PAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı öğrenci toplulukları ile gönüllü öğrenciler, sokak hayvanları için ortak çalışma gerçekleştirdi. “Bir Battaniye de Sen Koy” sloganıyla sokak hayvanlarına yönelik çalışma başlatan öğrencilere Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’dan da destek geldi.

Yerleşke içerisindeki ağaç ve saçak altlarına sokak hayvanlarının üşümelerini bir nebze olsun azaltabilmek amacıyla battaniyeler serildi. Kısa süre sonra battaniyelerini benimseyen sokak hayvanları hem kendilerini hem de izleyenlerin yüreklerini ısıttı.

Haberin DevamıReklam




Öğrenciler, sokak hayvanları için başlattıkları “Bir Battaniye de Sen Koy” kampanyasının şubat ayı sonuna kadar devam edeceğini, mama ve battaniye bağışlarının PAÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’nda oluşturulan yardım toplama masasına ulaştırılabileceğini belirtti.

“#BirBattaniyeDeSenKoy” ve “ #SıraSende” hashtagi ile sosyal medya üzerinden Denizlililere çağrıda bulunan öğrenciler, detaylı bilginin PAÜ Ateş Böceği Topluluğu, PAÜ Modern Dans Topluluğu, PAÜ Genç TEMA Topluluğu, PAÜ Hip Hop Kültür Topluluğu’nun twitter hesaplarından alınabileceğini bildirdi.