Şiir Otel’de yeni yıla şiir gibi balo – D20Haber
07.05.2024, Salı
12 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Şiir Otel’de yeni yıla şiir gibi...

Şiir Otel’de yeni yıla şiir gibi balo

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Aralık 2017 Perşembe - 09:56Güncelleme: 17 Ocak 2018 Çarşamba - 09:30
Şiir Otel’de yeni yıla şiir gibi balo

Denizli’nin gözde konaklama tesisi Şiir Butik Otel, konuklarının yeni yıla şiir gibi girmelerini sağlayacak gala programı hazırladı. Saat 19.30’da “yeni yıl kokteyli” ile başlayacak özel yılbaşı programı, sınırsız eğlenceyle gece 02.00’ye kadar sürecek.

Kitaplardan oluşturulan “yılbaşı ağacı” ve şiirler ile konuklarını karşılayan, Ataol Behramoğlu’ndan Nazım Hikmet’e uzanan ve 85 ünlü şairin isimlerinin yer aldığı odalarda misafirlerini ağırlayan Şiir Butik Otel, yılbaşına özel menü ve gala programı hazırladı.

HOŞ GELDİN YENİ YIL KOKTEYLİ VE PROGRAM

Şiir Butik Otel’in yılbaşı gala programı, saat 19.30’da flüt ve piyano eşliğinde verilecek “hoş geldin yeni yıl” kokteyli ile start alacak. Ardından Balo Salonu’nda, Grup Nüans eşliğinde yılbaşı programı başlayacak. Grup Nüans, seslendireceği şarkılarla konukları müzik yolculuğuna çıkaracak.

Yılbaşı programlarının olmazsa olmazı oryantal de unutulmadı Şiir Butik Otel’in gala programında. Konuklar, sahne alacak oryantalin kıvrak dansları eşliğinde 2017’yi uğurlayıp, “2018’e hoş geldin” diyecek. Sınırsız eğlenceyle bezenen gala programı 02.00’ye kadar Club Müzik ile devam edecek.

 

YILBAŞI MENÜSÜ

Şiir Butik Otel, yeni yıla mutlu, huzurlu ve keyifli bir şekilde girmeyi arzu eden konuklarına özel yılbaşı menüsü hazırladı. Menünün açılışı Şiir başlangıç tabağıyla olacak. Başlangıç tabağında Ezine peyniri, kaşar peyniri, zeytinyağlı biber dolması, zeytinyağlı enginar tabağı, salatalık yatağında haydari, yıldız domates üzeri soslu patlıcan, limon dilimi üzerinde yaprak sarma, portakal diliminde humus, biber sandal üzeri manço ve acılı Antep ezmesi sunulacak.

Roka, maydanoz, ekşi kulak, tere, rendelenmiş peynir ve mısır eşliğinde hazırlanan Akdeniz esintili Şiir salata, geceye özel ayrı bir sunum olacak.Ara sıcak olarak ise konuklara sebzeli, hindili, milföye sarılmış börek ikram edilecek.

Yılbaşı galasının ana yemeği olarak ıspanak yatağındaCafe de Paris soslu dana antrikot, sebze buketi ve çıtır patates seçildi. Şiir Butik Otel’in mutfağında hazırlanacak yemeğin lezzetine bayılacaksınız.

Şiir Otel’de yeni yıla şiir gibi balo

 

GECENİN DİĞER İKRAMLARI

Yeni yıl pastası da unutulmadı. Yılbaşına özel şiir tiramisu pastası, karışık meyve tabağı, patlamış mısır-kokteyl çerez (serpme), limitsiz alkollü ve alkolsüz yerli içecekler, sıcak şarap ve işkembe çorbası gecenin diğer ikramları.

 

ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI

Şiir butik Otel, yeni yıl eğlencesinde çocukları da unutmadı. Küçük konuklar, palyaço ve kum boyama aktiviteleri ile unutulmaz bir akşam geçirecekler. Küçük konuklara salata, ıspanaklı börek, yıldız sosis, ızgara köfte, parmak patates, makarna, supangle, meyve suyu ve meyve çeşitlerinden oluşan Yılbaşı Kids Club Party menüsü hazırlandı.