Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’nde, bölücü teröristler tarafından terhisi için toplanma merkezine giderken 2 yıl önce şehit edilen Doğan Acar için mevlit okutuldu.
Şehit Doğan Acar için Pamukkale’nin Akhan Mahallesi’nde bulunan baba ocağında düzenlenen mevlide Vali Hasan Karahan, 11’inci Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İl Müftüsü Mehmet Aşık, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı. Program okunan Mevlid-i Şerif in ardından İl Müftüsü Mehmet Aşık’ın dua etmesiyle son buldu.
Doğan Acar, terhisi için 10 Ağustos 2015’te toplanma merkezine giderken, bindiği helikoptere bölücü teröristlerin ateş açmasıyla şehit düşmüştü.