Şehit aileleri Alanya’da buluştu – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Şehit aileleri Alanya’da buluştu

Şehit aileleri Alanya’da buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Ekim 2018 Çarşamba - 16:48Güncelleme: 3 Ekim 2018 Çarşamba - 16:48
Şehit aileleri Alanya’da buluştu

Denizli ve Alanya Emniyet müdürlüklerinin koordinesinde düzenlenen etkinlikte, şehit aileleri bir araya getirildi.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ile Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün birlikte koordine ettiği program kapsamında, Denizli ve Alanya'daki şehit aileleri buluşturuldu. İki gün boyunca devam eden etkinlikler kapsamında, Denizli ve Alanyalı şehit ailelerinin kaynaşması, bir nebze olsun acılarının hafifletilmesi adına çeşitli geziler ve yemekler düzenlendi.

Aileler, Şehit Polis Coşkun Nazilli'nin Alanya'daki evinin önünde gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programına da katıldı. Programa Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Alanya Emniyet Müdürü Alper Avcı, Alanya’daki siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve şehit aileleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlid-i Şerif programı sonrası yapılan duanın ardından konuşan Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli ve Alanya’nın şehidine her daim sahip çıktığını vurguladı. Demir, “Bugün burada bizleri buluşturanlar, aguşunu (kucak) açıp Hz. Peygamber’in bekledikleridir. Her zaman söylediğimiz gibi bu Ülkeye evlatlarını feda edenlerin her daim yanında her zaman hizmetinde olacağız bu etkinlikte bunun bir nişanesidir” dedi.