PAÜ’lü öğrenciler kitaplarla kardeşlik köprüsü kurdu – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. PAÜ’lü öğrenciler kitaplarla kardeşlik köprüsü kurdu

PAÜ’lü öğrenciler kitaplarla kardeşlik köprüsü kurdu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Ocak 2018 Cumartesi - 11:56Güncelleme: 20 Ocak 2018 Cumartesi - 11:59
PAÜ’lü öğrenciler kitaplarla kardeşlik köprüsü kurdu

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, anlamlı bir çalışmaya imza attı. Öğrenciler, “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında topladıkları 14 koli kitabı, Van İpekyolu Belediyesi’ne gönderip, kardeşlik köprüzü kurulmasını sağladı.

PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’nde 8 öğrenci, Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Çelik koordinasyonunda“Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında kitap bağışı projesi gerçekleştirdi. Öğrenciler, yaptıkları çalışmayla değişik kurum, kuruluş ve kişilerden 14 koli kitap topladı.

Van İpekyolu Belediyesi’ne gönderilen kitaplar, Van İpekyolu Belediyesi’ne gönderildi.Kitaplar, merkeze 40 kilometre uzaklıkta bulunan ve 2017 yılında hayata geçirilen Erçek Yaşam Merkezi başta olmak üzere, Sürekli Eğitim Merkezi ve Kütüphanesi’nde çocuk, genç ve erişkinlerin hizmetine sunuldu.

İpekyolu Belediyesi yetkilileri ve kütüphane kullanıcıları, bilgi ve eğitimin en önemli parçası olan kitap desteğinden dolayı PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Spor Bilimleri Fakültesi yetkilileri ve projede emeği geçenlere teşekkür etti.