PAÜ’de Şehitlere Hatıra Ormanı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. PAÜ’de Şehitlere Hatıra Ormanı

PAÜ’de Şehitlere Hatıra Ormanı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Mayıs 2017 Çarşamba - 23:16Güncelleme: 24 Mayıs 2017 Çarşamba - 23:16
PAÜ’de Şehitlere Hatıra Ormanı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, şehitler için hatıra ormanı oluşturdu. Düzenlenen etkinliğe şehit aileleri de katıldı.

PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencilerinin ‘topluma hizmet uygulamaları’ dersi kapsamında, rektörlük binası önünde Şehitler Hatıra Ormanı oluşturuldu. “Şehitlere Vefa Borcu” sloganıyla hayata geçirilen ve duygu yüklü anların yaşandığı etkinliğe gaziler, şehit yakınları, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından şehitler için dualar edildi.

Etkinlikte konuşan PAÜ Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencisi Mesut Yağız Biçer, “Topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında, arkadaşlarımla birlikte toplumsal duyarlılık ve farkındalık yaratmak amacıyla şehitlerimiz için bu hatıra ormanını oluşturduk. Şehitlerimizin anısını burada yaşatacak olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Başta koordinatör hocalarımız olmak üzere emeği geçen ve bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.