Müteahhit firmadan televizyon şeklinde şantiye izleme alanı – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
13 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Müteahhit firmadan televizyon şeklinde şantiye izleme...

Müteahhit firmadan televizyon şeklinde şantiye izleme alanı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Temmuz 2020 Cumartesi - 13:00Güncelleme: 26 Temmuz 2020 Pazar - 12:20
Müteahhit firmadan televizyon şeklinde şantiye izleme alanı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, iş merkezi inşaatının etrafını paravan ile kapatan müteahhit firma, vatandaşların çalışmaları izleyebilmesi için televizyon şeklinde şantiye izleme alanları oluşturdu.

İlçenin Sırakapılar Mahallesi yapımı devam eden iş merkezi inşaatının etrafı paravanlar ile kapatıldı. Müteahhit firma, paravan üzerinde yaptığı reklam çalışması ile inşaatı izlemek isteyenler için televizyon şeklinde açılan pencere oluşturdu.

İş güvenliği için yapılan paravan üzerinde “Milli sporumuz şantiye izleme alanı” sloganı yer aldı. Merak eden vatandaşlar ise paravan yanına gelerek bu alandan şantiyede devam eden çalışmaları izledi.

"PSİKİYATRİYE GİDECEĞİNE GEL İNŞAATI SEYRET"

Şantiyede süren çalışmaları merak ederek izleyen taksici Mustafa Akşit, “Harika kumandasını falanda koymuşlar, elimize alamasak da kumandayı, ama bizim Türk insanlarını biliyorsunuz iş makinalarını izlemek, inşaatı seyretmek, kazılmasını seyretmek bir terapidir ve rahatlatır. Psikiyatriye gideceğine gel inşaatı seyret, kepçeyi seyret. Hep aynı şeyi yapıyor kepçeyi daldırıyor, kovayı dolduruyor, kamyona yüklüyor, dönüyor bir sağa bir sola ama rahatlatıyor. Sloganı güzel bulmuşlar” diye konuştu.

DENİZLİ (İHA)