Mustafa Alp bebek, hayata tutunamadı – D20Haber
19.05.2024, Pazar
18 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Mustafa Alp bebek, hayata tutunamadı

Mustafa Alp bebek, hayata tutunamadı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Şubat 2018 Cumartesi - 09:34Güncelleme: 10 Şubat 2018 Cumartesi - 09:34
Mustafa Alp bebek, hayata tutunamadı

Erken doğumla dünyaya gelen Elif-Fedai Oruç çiftinin bebekleri Mustafa Alp, tüm çabalara rağmen hayata tutunamadı. Aort damarında 7 milimetrelik darlık olduğu belirlenen ve tedavisinin yapılabilmesi için ambulans uçakla İstanbul’a götürülen minik yavru, yaşamını yitirdi.

Gazeteci Fedai Oruç’un eşi Elfi Oruç, geçen ay erken doğum yapmış, 2 kilo 200 gram olarak dünyaya gelen ve Mustafa Alp ismi verilen bebeğin aort damarında 7 milimetre darlık belirlenmiş, tıbbi operasyonun yapılabilmesi için özel bir hastane bulunmuş, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin devreye girmesiyle minik bebek ambulans uçakla İstanbul’a götürülmüştü.

Haberin DevamıReklam




Her şeyin yolunda gittiği ve Oruç Ailesi’nin Mustafa Alp bebekle dönüşü beklenirken, acı haber geldi. Fedai Oruç, yaşadığı zor durumu sosyal medya hesabından paylaştı. Oruç, paylaşımında “Oğlum Mustafa Alp Oruç bir aylık ömrünü tamamladı vefat etti, melek oldu. Cenazesi bugün Asri Mezarlık Camii’nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecektir. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerine yer verdi.